PR CUAET
-
Message from user Veronika has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я бачила відео, де консул в Едмонтоні каже, якщо ви пільгова категорія, то пишіть їм лист на ел.пошту і вони вам нададуть відповідь коли треба приходити.
-
Щоб продовжити строк дії номінації від провінції Альберта, необхідно виконати наступні дії: 1. Зв'яжіться з Alberta Advantage Immigration Program (AAIP) Провінційні номінації в Альберті зазвичай дійсні протягом 6 місяців. Якщо строк дії номінації закінчився або скоро закінчиться, зв'яжіться з AAIP: Електронна пошта: [email protected] Телефон: Інформацію можна знайти на офіційному сайті AAIP. У зверненні до AAIP зазначте: Ваше ім'я та прізвище. Номер номінації (Nomination Certificate Number). Причину запиту на подовження (наприклад, очікування рішення IRCC або дозапит документів). 2. Підготуйте підтверджувальні документи AAIP може вимагати додаткову інформацію для оцінки вашого запиту. Підготуйте наступне: Копію попередньої сертифікації номінації. Підтвердження подання заявки на постійне проживання (Acknowledgment of Receipt - AOR). Лист або інші документи від IRCC, які пояснюють, чому потрібно подовження. Пояснювальний лист, де ви описуєте вашу ситуацію. Надішліть усі документи електронною поштою на [email protected]. У темі листа вкажіть “Request for Nomination Extension”. Якщо ваша номінація була видана через систему Express Entry, уточніть це у запиті. Вам нададуть оновлений сертифікат номінації, якщо ваш запит буде схвалено. 3. Оновіть вашу заявку на федеральному рівні Якщо ви отримали продовження номінації, завантажте новий сертифікат у ваш профіль на IRCC portal.
-
Я думаю ви праві. Стосовно цього питання я консультувалася з двома ліцензованими іміграційними консультантантами і відповідь була чітка. Іноземний студент з України, навіть при наявності окремого Work permit, має дотримуватися обмежень як і всі іноземні студенти. У випадку виявлення іміграційною службою порушень буде негайно скасовано Study permit або відмовлено в PGWP, залежно від того в який момент порушення буде виявлено. Ну і звісно це вплине на рішення щодо отримання в майбутньому PR.
-
Так - для студентів з України немає жодних додаткових преференцій. Правила однакові для всіз. Це питання вже піднімалося в цій групі - і іміграційний консультант Остап Босак так власне як ви написали і пояснював, що це є порушення умов study permit і будуть проблеми рано чи пізно! Роботодавець по ворк перміту звісно візьме на full time - йому то все рівно. Але….
-
Яка остання дата отримала AOR? Дякую
-
Добрий день. Хотіла спитати стосовно довідки про несудимість, зараз знаходжусь в Англії поки що, збираюся в Канаду вже через пару місяців, питання- чи можу я вже замовляти довідку про несудимість в Англії, чи треба її замовляти коли вже виїхав з країни зовсім? Дякую
-
Message from user Наталья has been removed because this user is in spam list (???)
-
-
Message from user Елена Золотова has been removed because this user is in spam list (???)
-
18882422100