PR CUAET
-
Отримала результати: L10, R 10, W 9, S 9. Якщо просити рееваацію W чи змінить це якось кінцевий скор?
-
Звідки така інформація? У США дають.
-
Рідна тільки має бути
-
Так
-
Тобто не вказувати його навідь в анкеті ? Як правильно зробити в цьому випадку, щоб не втратити нам з дітьми PR? Просто в нас проблема, що він не може доїхати до Київа чи Львова і сдати біометрію...
-
EE - це express entry, так?
-
Проблема в тому, що він не може з України виїхати
-
Спонсори мають опказати дозід, і взяти фін відповідальність на 3 роки. Але це якщо ви вже ПР, і спонсоруєте чоловіка стати ПРом. Якщо в чоловіка є можливість здати біометрію, медицину, та отримати довідку про несудимість, я б рекомендував всеткаи йому подаватися разом з вами
-
Все так як ви написали. Але в п.2 йому також потрібно буде пройти медицину і біометрію і довідку про несудимість, щоб довести що він не робить вас inadmissible будучи сам inadmissible Це вжливо. Бо якщо в нього немає такої можливості, то єдиний спосіб це повністю виключити його з "вашої сімейної ячейки", але це також позбавить вас можливості будь коли його спонсорувати
-
Це треба дивитися, я вам з голови не скажу. Цілком можливо що такої статті там і не має. Але можлимво є дезертирство, або можливо це регламентується іншим кодексом (воєнним). З цими запитами варто якраз звертатися до кримінальних адвокатів в Канаді і давати їм матеріали справи. Те що ми зараз обговорюємо це дуууууже теоретично. Я особисто не вважаю це сильним ризиком (хоча теоретично він звісно є). Про це і дискусія з членами групи, які вважають що цей ризик суттєвий, якщо не гарантований.
-
Звертайтесь з радістю допоможу [email protected]
-
В Альберті маючи 3 роки ВП імігрувати може без перебільшення абсолютно кожен, питання тільки зусиль. Мова рівня 4-5 вивчається з абсолютного нуля за 2 роки якщо до цього прикласти зусилля, хто б що не говорив. Навіть якщо немає освіти, за 2 роки можна підготуватися і здати GED Знайти роботу і відпрацювати рік, маючи грубо 1,5 роки на пошуки, і враховуючи що підходять 95% робіт, також може кожен хто хоче їсти. Тому якщо це все гарно планувати і над цим працювати, я вважаю що 99% CUAET холдерів мають більш ніж реалістичні шанси іміграції в Альберті.
-
Я не знаходжу в кримінальному кодексі Канади статті за ухиляння від служби в армії чи мобілізації, тому не розумію з якого дива люди мають стати inadmissible. Інша справа, що із заочним судочинством можна далеко зайти, і засудити до чого хочеш, наприклад, підробка документів, або хабарництво. Але то вже інша історія.
-
Головне намір. Якщо ви змінюєте провінцію, в тому числі через те що там імігувати легше, але маєте намір і демонструєте намір постійно проживати в цій провінції, то це без проблем. Проте майте на увазі, наприклад Манітоба за це "штрафує". Мінус 100 балів в своїй системі за досвід роботи або навчання, або близькі родичі в іншій провінції, а також тоді щоб кваліфікуватися під їхню MPNP (SWM) треба буде пропрацювати рік, а не 6 місяців