PR CUAET
-
Ну тоді б не відкривали слоти для інших, що тепер людям робити якщо вони змогли піймати слот і його відмінять
-
Можете подсказать свои даты Р1 и Р2, по какой программе подавались? Благодарю
-
20 сентября и 14 ноября AOS
-
Ніхто не гарантує, що правила гри зміняться і в квітні - травні - червні буде ще якесь нововведення. Ми живемо в турбулентний час.
-
За два (жорстко не більше) місяці до закінчення паспорта можна продовжити в живій черзі. Але про витяг з Резерву не забудьте.
-
Велике Вам ДЯКУЮ!!! ☺️
-
Мені казали забирати особисто. Ніякою переалречації не роблять
-
Це вас ірсс попросили? Бо за умовами треба щоб номінація була валідна на момент подачі заявки, а не під час процесу…
-
Я не отношусь к льготной категории, у меня только 2 детей, но выезжать с детьми туда-сюда просто нет возможности. Я не говорю ничего плохого про льготников, но открывая слоты на полгода и говоря после того, как люди их поймали теперь "пятница - это техническая ошибка", согласитесь, мягко говоря странно.
-
Раскусят аферу точно поїдете швидше ніж думаєте
-
Якщо не помиляюсь, тут новий фінансовий рік починається з квітня
-
Я б зверталась в даному випадку Переходьте за посиланням, вказуйте свій postal code і вам видасть MP вашого округу. Там буде зазначено номер телефону і емейл. www.ourcommons.ca/members/en
-
Ви отримали аор разом с запитом на біометрію. І ваша аплікація була пропущеною/загубленою.
-
Доброго дня. Цікавить ваша думка щодо амортизації 25 і 30. Які плюси і мінуси, і що вигідніше вибрати? І чи чи суттєво виросте сума максимального фінансування при амортизації на 30 років ?
-
Після того як прийде до них можна написати заяву, але це побажанню
-
А як ви чеки додавали? Їх же повно...робили копії?
-
Я маю на увазі у Канаді 👆
-
Це якщо є роботодавець. А якщо люди працюють самі на себе?
-
Доброго дня!Чи можу я надіслати свій паспорт через UPS на візу?
-
Дякую. Я вже забрала особисто.
12 Jan 2024, 17:45
351625/474652
3 days ago