PR CUAET
-
Тільки виписки з банку
-
Сканувати можна Я не додавала бо ми селф імплоймент
-
4 тижні
-
Лише на термін дії паспорта
-
У кабIнетI закладка « ЗвернIть увагу»
-
Доброго дня громадо,чи може хтось підсказати ,як отримати слот для отримання паспорта ...вчора я була Консул... мене навідь вислухати не хотіли ,в них графік змінився ...
-
Мені складно заходити в електронний кабінет, скажіть будь ласка ці всі три попередження прийдуть на пошту обовязково чи тільки у кабінеті на сайті вони? Хвилююся бо прорватися в той кабінет то теж квест з мобвлки
-
Повідомлення приходить на електронну пошту. Там є кнопка підтвердити. Коли натиснете на цю кнопку Вас перенаправить на сайт е-консул. Підтвердження робите з особистого кабінету.
-
Спасибо
-
Заходите в любое свободное время и проверяйте слоты от которых отказались или кто не подтвердил свой визит, а на следующие пол года с июня по январь 2025 г возможно откроют в апреле -мае
-
Подскажите пожалуйста, в какие дни и в какое время можно словить слот в Торонто? Спасибо
-
Чекаю 4 місяці. Оплата 7 серпня. Подача 12 грудня 2023.
-
Подскажите пожалуйста, у сына есть украинский паспорт, ID? Требовали это?
-
Скажіть, а щось інше у вас відбувається? Якісь дозапити, медекзамен?
-
Кожного дня в 00 по Києву( окрім вихідних) відкривають слоти. Перевідіть ваш девайс на київський час. Наступні будуть завтра на червень. Також пошукайте по чату, тут є інструкція як стати в чергу.
-
t.me/prcuaet/55035/401857
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, на сайті консульства пише що треба заяву на виготовлення паспорту дитині. І там бачу отаке. То воно?
-
Коли подаєшся по H&C і живеш в Квебеку, то спочатку потрібно отримати (або подати заявку) на CSQ перед тим як заповнювати заявку на H&C?
-
Дякую
-
ну і чув що якісь трабли з мані ордер через пошту. То ж наче можна його оформити в своєму банку, хіба ні?
12 Jan 2024, 17:45
351655/430192
2 minutes ago