PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, в анкете просят National ID - это украинскую айди карту они хотят или канадское айди?
-
Мало того що можна не пройти по балам. В Онтаріо можна набрати максимальні бали і не бути зарпошеним, якщо ваш НОК не обирають (а це переважно ІТ, медики та трейди), всі решта незважаючи на те які в вас бали - в сторону. Принаймні так є з минулого жовтня коли вони змінили програму сильно, ще не було жодної, ні однісінької вибірки для всіх. Тільки таргетовані - профільні.
-
Можна,якщо не має 22 роки і не одружений, але після отримання візи для пр він має заїхати в Канаду протягом 6 міс. Будемо сподіватися ,що для українців зроблять якісь поблажки в цьому напрямку ,дивлячись на війну і неможливість покинути Україну
-
В Альберті для селфів немає нічого
-
Я також ніколи не вчила. Приїхала минулого року з рівнем 0 і віком 42, на початку наступного року планую здавати тест. В Альберті рівень 4 або 5 для АОС, мені треба 5. Якщо у вас, наприклад, дислексія, як наслідок - вам ніколи не вивчити мову, то ця програма може бути для вас
-
Так зараз головне мова мені так як я її ніколи не вчила була інша мова
-
Я знаходжусь в провінції Альберта знаю там є декілька програм
-
Самі по собі обстріли не є причино. Проте вони можуть бути одним з факторів. Осановний тест програми це те чи ви маєте легальні шляхи іміграції (тобто навіщо для вас робити вийняток), а також ваша укроіненість в Канаді, і відповідно її відсутність всюди інше в світі.
-
Ця вимога до Job offer стріму, до Human Capital нема вимог до оплати праці чи взагалі працевлаштування канадського
-
Доброго дня. Працюю веб розробником на європейську компанію по контракту через компанію прокладку app.deel.com. Получається я як self-employed entrepreneur, Проживаю в Альберті. Покищо не вдається знайти Канадську компанію на фулл тайм і отримати джоб оффер, а час піджимає. Питання: чи є якась програма у моєму випадку, щоб податися на ПР? Дякую.
-
Англійська(не обовʼязкова умова для OINP FSW) і офер не з ГТА додадуть добре балів