PR CUAET
-
ви переподались?
-
Робили фото у цієї жінки
-
Мій чоловік не служив, нічого не подава, запитів не було
-
Я подала документи на PR. То, навіть не знаю, як воно буде далі, поки вони розглядаються всі строки дозволів вийдуть. То син буде нелегалом: не можна вчитися, чи працювати. Я так розумію таких випадків буде чимало.
-
Який жах. «Все для людей»😣
-
Ніяк. Писала листи у наше посольство, та консульство, дзвонила їм. Кажуть, що нажаль нічим не можуть допомогти, потрібен qr-code. Ще казали, що сподіваються, що посольствам нададуть повноваження підтягувати документи самостійно. Але, судячи з того, що я прочитала в цій гілці: нічого не змінилося.
-
Так. Але вони також не можуть нічого робити. Я коли в черговий раз дозвонилась і просто запитала: ви розумієте, що змушуєте людей подаватися на біженство? Тобто, просити Канадську державу захистити українців від української влади? Знаєте, що мені відповів жіночий стомлений голос: як ви думаєте, що я можу вам відповісти? Тупік. Це було літом. Але так нічого не змінилося. А паспорти закінчуються.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка що робити!!! Подавали сину на продовження ворк перміту ще в березні по укр паспорту, потім отримали загран і відправили. Чекали аж до сьогодні, дзвонили не один раз, казали що все бачать і треба чекати. Сьогодні надійшов лист і я не розумію що ми маємо робити тепер.
-
Дякую за відповідь. Ну тоді почекаю ще до сплину середнього терміну обробки і разом із аналогічним листом з роботи жінки спробуємо звернутися до MP. Але дай Бог дадуть до цього часу
-
Дякую
-
В Едмонтоні - так