PR CUAET
-
Може ви знаєте відповідь на моє питання, бо ніхто так і не відповів. Термін паспорту спливає 5 березня. Щоб продовжити в Торонто, треба запис чи ні по новим правилам?
-
На ЕЕ завжди є смисл подаватися
-
Можна замовити доставку DHL або Укрпошта, умови є на сайті консульства. Або чекати далі.
-
🌍 За кордоном, але не сам! 🔸 I’m Ukrainian — це мобільний застосунок, створений для українців, які живуть чи подорожують за кордоном. 💡 Що можна знайти у застосунку? • Українські бізнеси, послуги та волонтерські хаби поблизу • Безкоштовні курси та освітні можливості • Культурні заходи, екскурсії та події 📌 Головна перевага: ти можеш самостійно додавати оголошення про власний бізнес чи події, допомагаючи наповнювати застосунок корисним контентом для всієї спільноти. Застосунок уже доступний у 20 країнах світу 🌎 і абсолютно безкоштовний! 💬 Долучайся до української спільноти за кордоном! Завантажуй I’m Ukrainian за посиланням: 👉 iamukrainian.app Разом ми стаємо ближчими, де б ми не були 💙💛 #IMUKRAINIAN
-
Люди, підкажіть будь ласка з приводу дипломів на АОС. Я так розумію треба перекладати атестат, бакалавра, магістра і якщо в мене ще один є магістр, його теж потрібно?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Всім привіт ,я планую переїхати в Калгарі і шукаю роботу сантехніком,я маю ліцензію ,маю досвід як residential так і commercial ,renovation також ,але погано з англ ,я буду дуже вдячний за будь яку інформацію
-
Ну то ця людина вже кидала вище яке саме консульство