PR CUAET
-
На PR і на візу CUAET здаються різні біометричні дані
-
Після 18 міс можна подавати вже на наступний день. Залежно від вашого доходу вам призначать дитячі виплати. Чим вищий дохід, тим менше виплата на дитину.
-
У нас тоже декабрь 2023, а точнее 19.12.2023. Биометрию сдали еще 31 января, с тех пор полнейшая тишина. Робот говорит , что проверяют наше соответствие на данный момент и также бэкграунд чек. Живому оператору позвонить возможности нет, потому что их рабочие часы совпадают с моими. Ждем…
-
Доброго вечора. 1. Отримав номінацію від Альберти в квітні. 2. Подався на федеральний рівень. 3. Будучи на федеральному рівні здав біометрію і зробив фото в серпні. 4. Місяць назад прийшов дозапит на Military, зробив переклад військового і загрузив. 5. Вчора в кабінеті статус змінився на ось такий «Background verification status has been updated to In progress» У кого подібний досвід, скільки після цього кроку приблизно чекати на перехід на наступний рівень (Portal 1 і так далі)?
-
Спасибо большое за информацию
-
підскажіть будь ласка хто робив довідку про несудимість з Польщі, як її зробити. Дякую
-
Я зайша за 7 днів, але ніякого повідомлення немає. Де саме ви дивитися повідомлення ?
-
Да, как только будет какая-либо информация, поделюсь обязательно
-
Я подавала на стаді перміт для дитини 7 років, вказувала лише доходи батька, бо я не працювала на той момент.