PR CUAET
-
Спасибо большое за информацию
-
підскажіть будь ласка хто робив довідку про несудимість з Польщі, як її зробити. Дякую
-
Я зайша за 7 днів, але ніякого повідомлення немає. Де саме ви дивитися повідомлення ?
-
Да, как только будет какая-либо информация, поделюсь обязательно
-
Я подавала на стаді перміт для дитини 7 років, вказувала лише доходи батька, бо я не працювала на той момент.
-
Доброго вечора, хотів оплатити за PR (фед. рівень), за двох осіб, але денний ліміт не пускає, змінити його не можу зараз. Чи можна якось розділити платіж, наприклад біометрію оплатити іншою транзакцією? Відкладати біометрію на потім не хочу, це затримає розглядання.
-
Доброго вечора, хотів оплатити за PR (фед. рівень), за двох осіб, але денний ліміт не пускає, змінити його не можу зараз. Чи можна якось розділити платіж, наприклад біометрію оплатити іншою транзакцією? Відкладати біометрію на потім не хочу, це затримає розглядання.
-
Значит в аэропорту по прилёту вам выдали TRP. При наличии TRP продлить один ворк пермит не получится. Нужно продлевать TRP и ворк пермит вместе. И действительно заявки нужно отправлять обычной почтой. Полистайте этот чат, такая ситуация ни один раз обговаривалась.