PR CUAET
-
Доброго вечора, хотів оплатити за PR (фед. рівень), за двох осіб, але денний ліміт не пускає, змінити його не можу зараз. Чи можна якось розділити платіж, наприклад біометрію оплатити іншою транзакцією? Відкладати біометрію на потім не хочу, це затримає розглядання.
-
Значит в аэропорту по прилёту вам выдали TRP. При наличии TRP продлить один ворк пермит не получится. Нужно продлевать TRP и ворк пермит вместе. И действительно заявки нужно отправлять обычной почтой. Полистайте этот чат, такая ситуация ни один раз обговаривалась.
-
На момент подачи, старый work permit не был просрочен? И, выбрали продление/обновление work permit, при заполнении?
-
Вітаю.Пишу в особисті.
-
Вітаю так ! Пишу в особисті .
-
Уже посмотрела, есть только документ, с указанием даты подачи
-
Підкажіть будь ласка, хочу податися на нову візу для дитини - temporary residence visa, так як термін старої скоро закінчиться. Заходжу на сайт IRCC для подачі, обираю опцію статусу -visitor (так як у дитини visitor record), і не можу отримати eligibility, тому що temporary residence visa надається тільки worker or student. В кого була подібна ситуація? Що робити щоб бути eligible?
-
Оставалось 3 недели и был study permit, а подалась на visitor record ( ребенок )
-
Там могут быть свои нюансы. Кроме того, вы подались на другой тип разрешения, если я правильно понимаю. Поэтому, старый тип может не сохраняться, на время рассмотрения.
-
Всім привіт Хто в консульстві Торонто подавав документи на оформлення паспорта Фотографують на місці?? Чи потрібно мати фото? І як оплочувати паспорт? Дякуююю❤️
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка хто скільки чекав трек накладну від DHL?
-
Кредиткою оплачуйте
-
Щиро дякую за відповідь