PR CUAET
-
Так я уже бачив, подавався 29 листопада то ще не потрібно було
-
Плюс мінус В мене подача 2 листопада 2023 Та вже здана біометрія 8 грудня 2023 І досі тиша
-
Може хто знає розклад роботи у святковий період консульства в Едмонтоні? Треба поїхати за паспортом
-
Вопрос если не подтвердил запись за 30 часов запись отмпнилась Что делать? Примут так?
-
Зайдіть в свій кабінет на порталі пенсійного фонду (можна за допомогою електронного підпису), та спробуйте податися онлайн на призначення пенсії.
-
Шановні учасники! Правила групи забороняють будь-яку активність щодо купівлі чи продажу слотів. Крім того, ми весь час попереджаємо Вас про незаконність такої діяльності, щоб Ви були обережними. Будь ласка, не погоджуйтеся на незаконні дії. Остерігайтеся шахраїв. Хоча знаєте: хто хоче бути обманутим, той знайде можливість ним стати. Будьте уважними й обережними!
-
Можуть не прийняти, бо запис відмінили:( треба писати в консульство
-
Нема впевненості на рахунок чи приймуть, як там нова система працює. Може у вас висить досі слот в активних, а в консульстві може анульовалося та пішло іншому. А раптом отримаєте повідомлення про підтвердження за 7 днів, але я б з здуріла чекати ще 23 дні. Пишіть с консульство питайте
-
Я написал У меня запись в пн утром Так что уже туда поеду и буду по месту чет делать