PR CUAET
-
Як повезе. Від двох тижнів до року.
-
Привіт усім. У мене таке запитання. Якщо людина працює, як волонтер безкоштовно не отримує зарплату, то, як вона може переконатися в тому, що вона оформлена офіційно, що, якщо не дай Бог щось станеться, вона захищена в плані закону.
-
Когда мы влетали в Канаду нам выдали ворк пермит и ничего больше. В письмо не указано конкретно что нужно делать, написано что нужно или исправить ситуацию или подать на ТПР. Я не нашла как на него подать почтой. И не понимаю как нужно исправить ситуацию….поэтому и задала вопрос. Я листала чат, по ссылкам которые дали, но ответа конкретного не нашла.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго ранку! Потрібна порада. Заповняю форму 5710 для чоловіка. Там є питання чи подавалися ви на біженство в Канаді або іншій країні. Перший OWP нам допомагала робити сестра. Тому не знаючи, вона обрала що ні. Заповнюючи аплікацію на ПР по возз'єднаню ми написали що він подавався на біженство в Польщі але отримав відмову. Тепер не знаю як пояснити правильно заповнюючи на новий OWP. Боюся щоб не відмовили йому так як зараз він тільки працює і ВП закінчуються в квітні. Буду вдячна за допомогу!
-
Ні!!!
-
Я оплачувала також за двох трьома платежами. Найголовніше завантажити всі три чеки в підтвердження оплати.
-
Я сподіваюсь, що я буду вийнятком і ні у кого такого більш не буде - бо це і так стресс величезний, а ще і сама система не працює як повинна
-
Дякую! Сьогодні зранку прийшло повідомлення, що мій візит скасовано, бо я не підтвердила його 😅 хоча жодного повідомлення так і не прийшло (ні в особистому кабінеті, ні на імейл). Тобто мені прийшов запит на підтвердження в понеділок 2-го(за сім днів), який я підтвердила. А от за 3 дні - не прийшов. І через 30 годин від того моменту, коли мав би прийти запит в пʼятницю - візит відмінили.. Але я хочу податись в Нью Йорці і в них легше зі слотами, тому я встигла схопити на інший час на завтра тільки що.
-
В кого NEO? Зробив запит на онлайн кабінет- відповіли що в них поки не працює такий функціонал. Додаткові платежі, баланс, тощо можна робити через дзвінок чи емейл. Трохи не зручно....
-
Ну, адвокат же не буде збирати за вас довідки про несудимість, листи від знайомих, школи, церкви, висновки від лікарів і тд. Адвокат потрібен для того, щоб правильно все обгрунтувати в листі до офіцера, коректно заповнити всі форми для подачі, він формує для вас список документів, які найкраще в цьому допоможуть. Радить, на що саме звернути увагу (що може допомогти офіцеру прийняти рішення на вашу користь)