PR CUAET
-
В НЙ
-
Скажіть будь ласка які саме мають бути фото на PR де їх треба робити та мають бути для усіх членів родини?
-
Едмонтон теж тиждень пройшов і нічого
-
Хто подався самостійно та може допомогти з порадами напишіть будь ласка в приватні, на імміграційного консультанта нажаль зовсім немає грошей розумію що є різки але це остання надія
-
Тут важливо обгрунтувати, в чому винятковість саме Вашого випадку. Це не програма - це виняток. Ви просите зробити для Вас виняток і по суті порушити заради Вас імміграційне право. І самому правильно це зробити зовсім нелегко. Можливо, але нелегко. Війна - це біженство. І українці поки мають заборону на депортацію, можуть продовжувати перміти, тобто можна спокійно сидіти тут та чекати на закінчення війни. Саме тому важливо пояснити й довести, що Ви не можете повернутися після війни. Може, саме з цим пов'язане зараз те, що ми перестали бути в пріоритеті - офіцери повернулися до законодавства. Але нехай усі якнайшвидше отримають ПР.
-
Дякую
-
Ви потрапили на звичайний шахраїв,я взагалі дивуюся що вам хоч щось повернули🤷♂️.Зазвичай вони ніколи не пишуть першими у приват,а особливо не беруть ніяких передоплат.Але після 12 листопада всі їхні «послуги» майже зійшли на нуль,тому що тепер вхід на сайт через Дію лише через фото верифікацію,а банківській ключ має теж термін придатності.
-
Я готую пакет документів сама, спираючись на вебінари, цю групу, консультації. Тут багато корисної інформації.
-
не можу знайти вимогу що до мови , саме в цій програмі заявник має здати на 7 рівень , а чоловік/дружина що проходить так без мови ? головне 2 років і роби і все ті вимогу що кріпляться до документів , чи як ? далі в заповнені треба довести що фото, та документи?
-
Так по пілотам нема вимог для подружжя
-
Задавайте тут питання по мірі надходження, почніть регістрацію анкети для початку. За один раз про все вам ніхто не розповість. Почніть збирати референси від знайомих канадців, працедавця, можливо церкви, місцевих комьюніті для іммігрантів, лендлорда. Якщо є освіта, це не так важливо для цієї програми, але буде не зайвим її підтвердити. Багато хто звертається до психологів які можуть також написати відповідні документи, про що краще в них запитати заздалегідь. Фото - це те що теж можна зробити вже зараз, на сайті є вимоги.
-
Доброго дня. Якщо потрібно зробити дитині 8 років новий паспорт в консульстві в Едмонтоні, то це треба записуватись в електронну чергу Чи жива черга? Інформації багато не можу зрозуміти. Підскажіть будь-ласка