PR CUAET
-
Так по пілотам нема вимог для подружжя
-
Задавайте тут питання по мірі надходження, почніть регістрацію анкети для початку. За один раз про все вам ніхто не розповість. Почніть збирати референси від знайомих канадців, працедавця, можливо церкви, місцевих комьюніті для іммігрантів, лендлорда. Якщо є освіта, це не так важливо для цієї програми, але буде не зайвим її підтвердити. Багато хто звертається до психологів які можуть також написати відповідні документи, про що краще в них запитати заздалегідь. Фото - це те що теж можна зробити вже зараз, на сайті є вимоги.
-
Доброго дня. Якщо потрібно зробити дитині 8 років новий паспорт в консульстві в Едмонтоні, то це треба записуватись в електронну чергу Чи жива черга? Інформації багато не можу зрозуміти. Підскажіть будь-ласка
-
А те що люди пишуть та сайті консульства пишуть про живу чергу, це для яких послуг?
-
Дякую
-
Вітаю, напишіть нам допоможемо
-
Зрозумів, дякую за відповідь
-
Ви помиляєтесь , вони пишуть саме у приват. Мені вже написало декілька людей з цього чату , що мали справу з цим Романом . І всі вони отримували повідомлення в приват
-
Добрий день. Таке питання. Наскільки я знаю в Канаді не треба платити податок при продажу primary residence. Якщо ця нерухомість в Україні і там при продажу сплачені податки, чи можна суму цих податків заклеймити при подачі наступної податкової декларації? Тобто чи зменшить Канада суму податків на суму, сплачених в Україні?
-
Актуальні тільки ціна в тричі дорожче😣 хотя залежить який місяц
-
Чи бувало у когось, що запит на підтвердження не приходив за 7 днів, або приходив пізніше?. Запис в наступну п'ятницю, але повідомлення так і немає. Що робити?
-
Я і мама теж сидимо з різних гаджетів та поки що 0
-
Я би почала зі стратегії: в чому унікальність Вашого кейсу, в чому Ви хочете переконати офіцера і які докази і документи Вам для цього потрібні. Бо листи - це добре, але що саме в Вашому кейсі вони будуть підтверджувати?
-
Може і так, так як в мене особисто вибору немає то я звернулася до парочки але це контакти через знайомих яким «допомогли», тому видно буде, наперед нічого не просили