PR CUAET
-
Мені перше нагадування прийшло з запізненням- на пару годин(
-
Це такий піпец, якщо честно
-
Добрий день всім! У мене декілька питань (можливо хтось знає відповіді)… телефонували на ircc вони просто скидають на інших операторів😡😡😡 Я отримала ircc permanent residence confirmation portal. Я так розумію, що це портал 1 Я replied на цей імейл з відповідями. У мене запланована поїздка через місяць до Європи😳 У мене такі питання: 1. Чи можу я на цьому етапі виїзжати? Чи у мене вже анульований work permit and visitor visa у паспорті? 2. Якщо так - що я можу зробити - чи можу я apply for permanent resident travel document? Як довго його чекати? 3. Чи Ircc надсилає тільки by Canada post pr card?
-
Онтаріо залучає 100 нових сімейних лікарів у сільські та північні громади У 2025 році за програмою Practice Ready Ontario уряд Онтаріо забезпечить швидший доступ до ліцензування для 100 міжнародно підготовлених лікарів, які почнуть працювати у сільських і північних громадах. Це дозволить понад 120 000 жителів отримати первинну медичну допомогу ближче до дому. Програма усуває зайві перепідготовки та включає 12-тижневе оцінювання, а також трирічну обов’язкову практику в цих громадах. Вона допомагає забезпечити якісний доступ до медичних послуг там, де це найбільше потрібно.
-
А Ви не знаєте, як там займається черга? Тобто, з ранку треба приходити, чи ще з ночі там караулити чергу?
-
якщо здав медицину і подав заявку на відкритий ворк перміт, чи можна покидати країну, поки очікую?
-
CPSO не залучає сторонніх організацій для оцінювання кваліфікацій/дипломів і не використовує заявки через Physiciansapply.ca. Усі заявки подаються безпосередньо до CPSO через наш Портал. Ми проводимо оцінювання всіх документів власними силами. Це дозволяє усунути додаткові витрати для заявників, значно пришвидшити процес перевірки документів та підтримувати наш експертний рівень у сфері оцінювання кваліфікацій як у Канаді, так і в усьому світі. CPSO видає медичні ліцензії тим, хто бажає займатися медициною в Онтаріо. Це стосується випускників медичних шкіл за межами Канади та Сполучених Штатів. Ми прагнемо знаходити нові способи оцінювання осіб, які бажають практикувати медицину в Онтаріо, незалежно від країни, де вони здобули медичну освіту. Дізнатися більше про вимоги для отримання ліцензії в Онтаріо, зокрема для IMGs, можна, прочитавши Регламент Онтаріо 865/93: Реєстрація. Заявники повинні виконати вимоги, викладені в регламенті реєстрації, або подати заявку до CPSO відповідно до однієї з наших політик реєстрації. Також рекомендується ознайомитися з нашим розділом про вимоги до реєстрації. Для отримання додаткової інформації щодо процесу звертайтеся до нашого персоналу з питань через електронну пошту або телефонуйте за номером 416-967-2617 або 1-800-268-7096, доб. 617. www.cpso.on.ca/Physicians/Registration/International-Medical-Graduates
-
Так можна, на цьому етапі спеціальний документ для подорожей, але по-перше чекати можна довго, по-друге він так само направляється поштою. У Вас у листі що Ви отримали разом з e-copr є інструкція що робити у таких випадках.
-
Я так розумію у вас ще нема eCopr, тому ви ще не є permanent resident і не можете подаватися на prtd. З eCopr можна подаватися за межами Канади на prtd, але розгляд кілька місяців займає. Ще вони мені написали в листі, що можна на авто перетинати кордон з eCopr ( наприклад через штати), але то я на собі не перевіряла і дочекалася карти.