PR CUAET
-
Добрий день. Відгукніться ХТО ТАК РОБИВ!!! Скажіть будь ласка, якщо дітей вклеїти у свій паспорт(оскільки не можу зловити слоти на оформлення їм нового паспорта) чи їм продовжить Канада візітор рекордс? Дякую.
-
Доброго дня.Фото теж потрібно робити для дорослих для Оттави?
-
Я просто читала що в 17 років вже потребували український щоб виготовити закордонний, через це хвилююсь😔а слот зловити ще той квест
-
Ви дуже примітивізуєте гуманітарну програму. Це не стандартна програма і більше того це не програма, а набір виключень з порядків і інших програм, який дає можливість вам довести, що Канада має дати вам ПР. І що саме ви є тим виключенням з правил. В переліку документів які потрібно заповнити є такі, які ми навіть зрозуміти не можемо з нашим менталітетом і досвідом життя в Україні. Це все я пишу спрощено і примітивно, для розуміння будь ким з нашої ком'юніті. Тому і звертаємося до консультантів і адвокатів. Вже пройшов 22 та 23 рік коли українці були в пріоритеті і давали піар не дуже переймаючись змістом кейсів. Цей час нажаль пройшов і тепер потрібно реально постаратися і викласти всі свої аргументи на всі 100%, щоб довести офіцеру, що ви дійсно той винятковий хто має отримати ПР. Сорі, за багато букв) Бажаю всім учасникам отримати такий бажаний ПР!
-
по ним взагялі для пожружжя вимог нема по всіх трьох на моєму айтішному теж саме
-
Добрий день. Відгукніться ХТО ТАК РОБИВ!!! Скажіть будь ласка, якщо дітей вклеїти у свій паспорт(оскільки не можу зловити слоти на оформлення їм нового паспорта) чи їм продовжить Канада візітор рекордс? Дякую.
-
Що по грошам адвокат виходить?
-
Головне дайте проколоти самий старий той що давно протермінований, він їм на фіг не треба, це вам треба його анульовати бо не вийде третій зробити! Тобто на руках може бути лише ДВА діючих. Тобто теперішній ваш паспорт і новий який їдете замовляти
-
Так, я теж дзвонила в банк , щоб дозволили відповідну суму. Проблем не виникло😉
-
В серпні син в 16 років подався на паспорт без ІД і без ІПН. В кінці листопада отримав новий паспорт. Зловити слот після запровадження нової системи вже не проблема. Бажаю успіху!
-
Ви по новій системі пробували ловити? А в чергу очікування стали?
-
Можна, але краще щоб в нього був ідентифікаційний код та місце реєстрації в Україні.
-
Як почався страйк на пошті ще ніхто не отримав pr card? Правильно? І ніяким іншим способом не можна її отримати? Тобто багато карток просто лежать на пошті??!😳😳😳
-
Так,і з останніх новин він не скоро закінчиться
-
Тоді питання - Канада
-
Підкажіть будь ласка, де в Едмонтоні можна зробити фото 10*15.
-
Так, є віза США
-
В вас є віза в США? Тоді вас туди пустять без проблем Тоді треба уточнити в канадської сторони чи запустять в Канаду з екопр без картки
-
Всім привіт , хтось вже подавав собі на продовження health card ? Цікаво чи ми можемо це продовжити , і яка процедура ? Поділіться хтось будь-ласка , хто вже має досвід
-
American boarder чи ircc подзвонити?? Чи туди і туди??)) Цікаво в чому різниця літаком чи машиною😳
12 Jan 2024, 17:45
352209/434298
3 minutes ago