PR CUAET
-
Можна, але краще щоб в нього був ідентифікаційний код та місце реєстрації в Україні.
-
Як почався страйк на пошті ще ніхто не отримав pr card? Правильно? І ніяким іншим способом не можна її отримати? Тобто багато карток просто лежать на пошті??!😳😳😳
-
Так,і з останніх новин він не скоро закінчиться
-
Тоді питання - Канада
-
Підкажіть будь ласка, де в Едмонтоні можна зробити фото 10*15.
-
Так, є віза США
-
В вас є віза в США? Тоді вас туди пустять без проблем Тоді треба уточнити в канадської сторони чи запустять в Канаду з екопр без картки
-
Всім привіт , хтось вже подавав собі на продовження health card ? Цікаво чи ми можемо це продовжити , і яка процедура ? Поділіться хтось будь-ласка , хто вже має досвід
-
American boarder чи ircc подзвонити?? Чи туди і туди??)) Цікаво в чому різниця літаком чи машиною😳
-
Але треба уточнити бо інфа не на 100 % перевірена
-
Головне щоб не літак
-
Переізжати здається можна Подзвоніть і запитайте
-
Але я думаю що канадці якщо це проблема і не випустять Ну на ваш розсуд , попередять що не пустять назад точно Дзвонити треба
-
В них треба запитувати
-
Вітання. Питання до тих, хто подавався та отримав новий Work Permit. При заповненні форми IMM5710e, що ви вказували у розділі про роботу ? Вписували, як раніше "Ukraine 2022", чи давали інформацію про теперішню свою роботу і тд. ? Дякую.
-
Всім привіт, підкажіть, скільки зараз займає подовження ворк перміту?
-
Маю запитання, якщо до aor чи після нього, з будь яких причин відмова, то гроші повертають на федеральному етапі чи ні?
-
Ми писали Ukraine2022 (хоч і є робота). Нові перміти отримали.
-
Не встигнете, в мене ще рік паспорту, я на федеральному етапі, і то, я впевнений що не встигаю, не даремно пішли слухи що багато людей самі в кінці 2025 покинуть Канаду, бо закінчаться документи, і уряд нічого не буде продовжувати.
-
Є питання на рахунок оподаткування
12 Jan 2024, 17:45
352220/427496
about a minute ago