PR CUAET
-
В консульство
-
Тому я досі вважаю, що більшість консультантів недостатньо обізнані щодо гуманітарки і краще звертатися до адвоката. До консультанта - лише якщо подаватися за економічними програмами без якихось серйозних ускладнень
-
Про гуманітарну - не бачила ніде інформації про пріоритет. Стосовно чи то віз, чи то інших (економічних) програм - щось таке на сайті IRCC було, вже не пам'ятаю точно.
-
Серйозно, писали про пріоритетний розгляд заявок українців на ПР? І конкретно по гуманітарній?
-
Та більшість консультантів-українців. Давайте вже називати речі своїми іменами
-
Не один, наскільки я памʼятаю той перелік
-
Подавалася місяць тому в Оттаві, дітям 16 і 7 років. ІПН просили, взяли копії, айді немає, то оформили без айді.
-
Летали подаваться в Мюнхене в ДП документ, сыну 17, инн не просили, ID карта обязательно
-
проходить, если попросят
-
это может быть проблемой. тк канадский родственник должен жить в канаде, чтобы украинец был eligible. 'находиться' и 'жить' это разные вещи
-
Скажіть, будь ласка, скільки ви часу чекали на ECOPR?
-
Ксерокопія сторінки з внутрішнього паспорта з пропискою. Або додаток до ІД.
-
Доброго дня! Моя донька буде їхати в Україну щоби оформити закордонний паспорт і потім назад в Канаду. Проблема в тому що коли ми прїхали в Канаду два рокі тому у неї не було закордонного чи українского пасорту тому їй дали одноразовий документ щоби в'їхати в канаду. І ми не знаемо що зробити щоби її пустили назад в Канаду. Підскажіть будь ласка якщо хтось знає що робити.
-
Можна тупе питання ? Якщо я українець з ПР Канади , заповнюю заявку з Канади , то чи маю я вказувати у пункті “Have you ever traveled to any countries / regions within the last 5 years “ Канаду та Україну? , чи тільки інші країни?
-
А в наших пейстабах или Т4 его где-то видно?
-
А где его можно точно узнать? В гугле по моей организации показывает на какомто сайте этот код, но только первые 3 цыфры. Сама организация не в курсе что это и где искать, согласились с выбранным мной кодом. Теперь сомневаюсь что он верный
-
Update: Подача 24 листопада 2023 року. Аор з запитом на біометрію - 1 червня Здача біометрії 5 червня. Eligibility letter з дозапитом документів - 18 вересня. Сьогодні 8 грудня лист від МІФІ на документи для CSQ. Монреаль, Квебек.
-
Там вроде если дольше чем пол года за территорию Канады. Только тогда повторный. Нам продлили без проблем. Мы не выезжали дольше чем на 3 недели
-
Ми вказали 2000 і не відмовили,двом дітям робили
-
Вот когда вы попробуете предоставить в вуз стади пермит, выданный для школы, тогда поймёте чем они отличаются.
12 Jan 2024, 17:45
Post 352536 of 390782
5 minutes ago