PR CUAET
-
В мене для підтвердження у виписці до 4х тисяч зп, я з цього приводу переживаю. Типу навіть якщо вкажу 2000 у анкеті на двох дітей буде 4тис. А зарплата мала...
-
А ви можете порадити якийсь бюджетний або безкоштовний впн?
-
Я тоже сомневалась и хотела попросить найти этот номер в документах компании, но там такой четкий классификатор, что мне даже придраться не к чему. У нас не возникло никаких сомнении в выборе в каждом разделе.
-
Я не змогла додзвонитись на телефон, тільки на ботів попадала В імейлі відповідали щось типу ми займаємось вашою заявкою, безкорисно
-
Так, обовʼязково. Проплачений мані ордер завчасно…
-
Чи можете ще будь ласка підказати стосовно черги очікування? Ту що існувала до цього анулювали?
-
мова йшла про пріоритетний розгляд заявок ) Переважно мова йшла про CUAET візи. Але там походу все разом було в приоритеті
-
Можна і в той же день проплатити. Бачила багато людей, котрі прийшли на прийом без мані ордер і бігали платити прямо під час прийому… будь ласка, не робіть так. Із-за цього жахливі затримки у роботі консульства
-
Я оплачувала за місяць, і за день, і за тиждень. Всі варіанти підійшли)
-
☺️ Всім привіт! 🏠 Здається кімната у двокімнатній квартирі, з окремою ванною кімнатою. 🛤️ В чудовому місті Спрус-Гроув. 🛻 До Амазону (Ачесон) їхати 15-18 хвилин, до центру Едмонтона та West Edmonton Mall 30 хвилин. 🧘🏻♀️ Для дівчини без шкідливих звичок. 🖌️ Ціна та деталі в приватні повідомлення.