PR CUAET
-
Я оплачувала за місяць, і за день, і за тиждень. Всі варіанти підійшли)
-
☺️ Всім привіт! 🏠 Здається кімната у двокімнатній квартирі, з окремою ванною кімнатою. 🛤️ В чудовому місті Спрус-Гроув. 🛻 До Амазону (Ачесон) їхати 15-18 хвилин, до центру Едмонтона та West Edmonton Mall 30 хвилин. 🧘🏻♀️ Для дівчини без шкідливих звичок. 🖌️ Ціна та деталі в приватні повідомлення.
-
Подскажите плиз, кто продлевал паспорт, надо ли приходить заранее (например в 10 утра) в консульство Торонто для продления в живой очереди или достаточно за 1-2 часа? Есть ли там запись в листочек для живой очереди? И нужно ли делать мани ордер и на какую сумму для продления паспорта или оплата на месте?
-
А від відпрацювання документів на федеральний етап?
-
Тільки той хто залишиться нелегально, потім коли його зловлять, то нічого в Канаді тій людині не світить, не піар і не громадянство, тай депорт думаю гарантований.
-
Якщо ви питаєтеся у мене, то подала заявку 31 березня. Номінацію отримала 14 травня +-… На федеральний подалася десь вкінці травня. Запит на біометрію прийшов 19 серпня. Біометрію здала 6 вересня. 7 жовтня прийшло рішення. 30 жовтня відправила фото. Екопр ще не прийшов
-
Можна виїжджати, то потім коли вже не PR подаєтесь на федеральний етап, там буде в умовах написано що не можна виїжджати поки вашому кейсу не буде наданий номер, але на CSQ все можна
-
Пару раз такое видел (с биометрией). Через 3-4 рабочих дня присылали отдельный запрос на биометрию
-
Пройшло вже пару тижнів з того моменту як зарахували (((
-
Підскажіть будь ласка. Як підтвердити свою особу в дії коли коли авторизацію через фото не можу пройти( процеду верифікації проходжу щоб зареєструватися візит до консульства)