PR CUAET
-
Я так розумію що через цю форму можна зробити)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Доброї ночі! Може хтось стикався з такою ситуацією: до червня 2024 отримувала ССВ. Потім закінчився строк дії work permit. Я засабмітила новий WP через онлайн акаунт в серпні. І по сей день так нічого і не нараховують. Телефонувала -сказали до півроку розгляд заявки. Невже і правда так довго треба чекати, вже майже і закінчилися півроку.
-
В Т4 такий код не вказується, то скоріше мали на увазі форму Т2 яку компанія здає в податкову.
-
Підкажіть, будь ласка, хто здавав старий загран у Канаді, при замовленні нового паспорта -скільки часу у вас зайняло, щоб посольство його анулювало? В мене з 18 листопада висить «заявку подано»🤯 і далі жодних дій. Чи це ок чи вже треба їх питати ? Я так розумію, поки його не анулюють- мені ж третій паспорт не почнуть робити.. Чи комусь відомо скільки часу це в них займає ?
-
Не на сьогоднішній день. По тій програмі по якій я подавався пройшли купа індусів раніше. Та зараз планку підвищили утричі спеціально щоб ніхто не пройшов. Моїм планом Б була Нова Шотландія, але там люди що подавались по схожій програмі для співробітників ресторанів та готельного бізнесу взагалі обламались, бо програму закрили. Таким чином мені відрізали відразу два шляхи до іміграції й починати все спочатку на дуже кортить, почуваєшся використаним. При тому то була б лише номінація, а сам PR ще через 2 роки.
-
В кабінеті в трекері повинно бути дата коли буде рішення. І вам виплатять за весь період