PR CUAET
-
Будь яка програма та виключення до програми допускають оскарження. В тому числі й гуманітарна Звісно ж, безкоштовно адвокат не працюватиме. Адвокат не лише відправляє заявку, він вивчає документи, каже, якщо щось треба виправити. Складає саме для вас список необхідних документів. Пише супровідні листи з лінками на іміграційне законодавство.
-
Доброго дня. Чи знає хтось, якщо дитина з візітор рекорд виїжджала закордон, чи анулюється візітор рекорд? Чи треба по приїзду подаватися на новий?
-
Супер Анастасія, що в групі є святі люди . Всього вам самого найкращого
-
Розбирайтесь із консульством бо зазвичай анульований паспорт майже одразу в базі світиться як анульований. Десь вони зробили помилку і мені здається сама по собі ця помилка не виправиться.
-
Добрий вечір! Щось я заплуталася. Підкажіть будь ласка, як ловите зараз слоти, якщо треба декілька. Собі і дітям. Один? Чи кожному окремо. Бо наче писали що додали функцію додавати людей. Я ще ніяк не впіймаю, але все таки перед авторизацію вказується інформація доя кого буде . То потім якщо будуть вільні то на тих осіб що вказала?
-
Спробуйте дзвонити
-
Гроші вказали що є? Есе точно для іміграції?
-
Так я додаю дітей. А потім тільки пускає до слотів. Тож якщо будуть вільні то треба бронювати 3 одразу виходить.? Не один...
-
Так, скільки людей додали стільки слотів вибирати. Вам система не дасть вибрати меньше чи більше слотів ніж людей, яким треба послуга.
-
Зрозуміла! Дякую!