PR CUAET
-
Вас не посадять на літак якщо не запевняться, що ви маєте право залітати в країну в яку летить літак. Вони мають бути впевненими , що ваша віза активна .
-
Я никого не агитирую летать нелегалом! Я еще раз говорю. При посадке у гейта ниразу никто ничего не сканировал у меня.
-
Теж залітала разів 7 і вилітала так само . Пальчиками візу ніхто не щупав Тільки данні в систему вводили
-
В Канаді не перевіряють саме тому, що перевіряють ДО посадки
-
Не розповсюджуйте не правдиву інформацію
-
Якщо перевіряють тільки у гейта то візу проводять через сканер Як карточку в терміналі Ніхто просто так на око її не перевіряє Перевіряють чи вона активна
-
Пошукайте по чату. Тут міграційний консультант Остап Босак писав про це детально. Тільки не пам'ятаю чи в саме цій гілці чи в якійсь іншій.
-
Перестаньте розповсюджувати інформацію, яка є невірною. Тема закрита Якщо хочеться продовжувати, то у «флуд» , будь ласка .
-
Какая удача :)
-
Ні перед посадкою візу не дивляться тому що якщо мені вже дали посадочний, то це означає, що все вже перевірено
-
Да? И перед посадкой на самолет не смотрели визу? Штампик на посадочный/ или наклеечку на паспорт не ставили да?
-
Те що ви написали ніяким чином не стосується гуманітарної програми. В гуманітарній не потрібно фото подій в Україні і ваш психолог їм нідо чого. Перечитавши всі ваші сповіщеня я зрозумів, що ви й гадки не маєте про що пишете. Тому прохання не каламутити тут людей. Дякую за розуміння!
-
Так стара система видалена
-
Надобраніч усім 😇
-
Та ні.. Звичайні правила , які працюють вже купу років )
-
Фото подій я запакував у один PDF файл з посиланнями на англомовні першоджерела. Так це не є обов‘язковими елементами, але й зайвими вони у моєму кейсі не були як і психолог що ставила акцент на ПТСР й тригери що негативно складуться на психічному стані при поверненні в Україну. Не треба тут строїти з себе експерта, так як я багато хто робив, а ви не привели жодного прикладу що ви вважаєте якимись там «унікальними документами», тож помовкуйте. Я від початку цієї бесіди що затягнулась, лише стверджував що адвокат - це марна трата грошей, так ні мені почали писати за якісь особливі документи, я зробив припущення що це може бути, бо також додавав не тільки те що було в основному списку, вашу версію я так і не почув, тому що вам нічого сказати.
-
Чи можна зробити витяг англійською з сайту консульства про підтвердження дати для подачі на новий паспорт? Потрібно для нового wp
-
Я теж таке чула. Нажаль, я не знайшла допису від Остапа. Дякую!
-
Влітку заїжджали машиною із США, жінка ще PR картки не мала, тільки роздрукований еСoPR. Впустили без питань.
-
Тому я ще раз скажу , що далі - у флуд, або будуть попередження
12 Jan 2024, 17:45
352714/431160
4 minutes ago