PR CUAET
-
Впускають в Канаду, бо дійсна віза. Але по візі можна перебувати тільки, здається, до 6 місяців і все. А от з візитор рекорд легальне перебування довше набагато, а саме, до тієї дати, яка в ньому зазначена. Але точно пам'ятаю, що тоді Остап писав, що вони з колегами навіть офіційного листа направляли із запитом, чи анулюється візитор рекорд при виїзді. І, здається, що їм відповіли, що, по правилах, так, мав би анульовуватися. Але на практиці виходило, що в комусь анулювали, а комусь ні. Тому, мабуть, краще перестрахуватися і все ж таки подати наново, щоб потім не було неприємного сюрпризу.
-
Тут вже не раз люди писали що відмовились від слота , але ті слоти так і не з'являлися в системі, вони йдуть людям з черги очікування. Тільки якщо людина з черги очікування не погоджується на слот який запропонувало консульство (можливо) воно йде в чергу, бо зовсім рідко з'являється де не де один слот
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось володіє інформацією про виїзні обслуговування? Будуть повторні, чи ні?☺️☺️☺️
-
І чи вже працюють по новому графіку, чи видають паспорти зранку?☺️☺️☺️
-
Я в вересні летіла в Канаду з Туреччини. Всі паспорти і візи перевірили через кучу девайсів, на чек ін та ще раз перед гейтом. Сканували ту візу, кудись вбивали її дані. Якісь наліпки клеїли на паспорт. І так кожну людину. На літак мене пустили. Віза моя була анульована ще у лютому, коли отримала eCopr. Пр карту ніхто не питав у Туреччині і я не показувала 😅🤷♀️
-
Доброго вечора, може у кого була схожа ситуація. Подаємося на продовження W.P та Study P, для дорослого заповнюємо форму imm5710e, на дітей imm5709. На етапі завантаження дитячої форми видає помилку. Вже сто разів все перевіряли, міняли ім'я файла, нічого не допомагає (((.
-
Літаком летіла з Барселони. Перевіряли і візу , і Ворк перміт дотошно
-
Подскажите пожалуйста, у меня рейс west jet в этот вт 10.12. В Эдмонтон, будет он Лайн чекин? До сих пор ничего не приходило. Как тут регистрироваться на рейс? И за сколько приезжать в аэропорт? Давно никуда не летали, а внутри Канады будет первый раз.
-
Шановні учасники групи, через ваш флуд губиться інформація . Для флуду у нас є відповідна гілка
-
Не впевнена, але здається що ні.
-
Вказуйте інші країни, і Канаду теж, а саме, якщо ваш перший візит в Канаду був у проміжку цих 5 років.
-
Сорі, випадково 😱. Дуже багато нафлудили про літаки. Напишіть, будь ласка, ще раз
-
Почистила від флуду. Наступного разу буде мут і бан.