PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть якщо до закінчення паспорта 6 місяців в дитини , можна подаватись на виготовлення паспорта ? Чи коли можна ? На момент приходу в консульство який має бути термін дії паспорта ? Чи нема різниці?
-
User Елена Золотова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подскажите пожалуйста, еду по слоту детям на новый паспорт подавать документы, я же могу оставить старый паспорт на руках детский? Он еще действительный и там виза. И по этому же паспорту у нас обратный билет будет из эдмонтона. По закону я знаю что могу, но на сайте консульства написано что паспорт надо сдавать. Кто уже делал, там какую то заяву надо написать, что паспорт оставляете?
-
Коли приїдете до консульства підійдіть до віконця і попросіть в дівчини заяву щоб залишити старий паспорт. Потім коли вже підете в кабінет консула подавати документи просто віддасте йому заповнену заяву.
-
Дякую)) Ви дали мені надію))
-
User Dariya Belikova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Наталья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Читайте детальніше: Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
Подскажите, а делают айди в Европе для взрослого? У моей дочери всегда был и есть украинский паспорт, но никогда не было ID. ,Сейчас же требуют ID для при подаче на новый паспорт. Можно его сделать в Европе? Внутреннего паспорта никогда не было, в только заграничный. Благодарю
-
User Евгений has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Владислава Анохина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Щодо айді, то я писала лист у консульство, щоб мати їхню письмову відповідь. Якщо на сайті написано "за наявності", то це не обов'язково. Хоча без айді теж колись не приймали. Тому точно може сказати лише консульство. Я би писала їм лист.
-
Війна, її вплив та наслідки - це біженство. Це не гуманітарна програма.
-
Звичайно. Що трапилось у Вашому місті - це біженство. Для гуманітарної важливо пояснити, чому Ви не можете повернутися після того, як закінчиться війна. Бо зараз у Вас є перміт, можливість його продовжити, а також заборона на депортацію. Тобто є всі захисти та можливості. То на якій підставі робити виняток і давати ПР? От саме це і треба довести.