PR CUAET
-
User Евгений has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Владислава Анохина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Щодо айді, то я писала лист у консульство, щоб мати їхню письмову відповідь. Якщо на сайті написано "за наявності", то це не обов'язково. Хоча без айді теж колись не приймали. Тому точно може сказати лише консульство. Я би писала їм лист.
-
Війна, її вплив та наслідки - це біженство. Це не гуманітарна програма.
-
Звичайно. Що трапилось у Вашому місті - це біженство. Для гуманітарної важливо пояснити, чому Ви не можете повернутися після того, як закінчиться війна. Бо зараз у Вас є перміт, можливість його продовжити, а також заборона на депортацію. Тобто є всі захисти та можливості. То на якій підставі робити виняток і давати ПР? От саме це і треба довести.
-
Попередження за перехід на особистості словом "помовкуйте". Коли отримаєте ПР, (починаючи з 2024 року, а не в 2023, коли справді всім давали), тоді просто поділитеся своєю радістю й правотою. Дякую за розуміння.
-
Dima [5360831555] попереджений (1 з 3).
-
/warn@prcuaet_bot
-
Привіт)під скажіть будь ласка: ворк перміт закінчився в жовтні,як і віза.Я тільки зараз отримала новий паспорт,я не розумію,мені треба подаватися на trp + WP чи просто на відновлення статусу і +wp ? 90 днів ще не пройшло,тільки місяць як просрочила З такими же датами і у дитини закінчились visitor record та віза
-
Видаліть форми, скачайте знову по іхніх лінках, заповніть одразу одним махом ( вони мають терміни заповнення) і загрузіть. Все буде працювати) мала таку саму помилку.
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
На візітор проблем не буде, там не такі жорсткі вимоги як для стаді перміту в колледжі чи універі.
-
До речі мені Остап сказав на платній консультації що, я якби хотіла працювати фул тайм то змогла б під час навчання в колледжі. Бо буду при навчанні тримачем OWP. Звісно я не збираюсь так робити…
-
User Виталий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Як довго чекали після створення заявки?