PR CUAET
-
Видаліть форми, скачайте знову по іхніх лінках, заповніть одразу одним махом ( вони мають терміни заповнення) і загрузіть. Все буде працювати) мала таку саму помилку.
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
На візітор проблем не буде, там не такі жорсткі вимоги як для стаді перміту в колледжі чи універі.
-
До речі мені Остап сказав на платній консультації що, я якби хотіла працювати фул тайм то змогла б під час навчання в колледжі. Бо буду при навчанні тримачем OWP. Звісно я не збираюсь так робити…
-
User Виталий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Як довго чекали після створення заявки?
-
User Viktoria Bordova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Хто перший перейшов на особистості? І що це за правила коли одним можна писати з наїздом, а я я у максимально стриманій формі не можу відповісти, я обґрунтована свою відповідь та тепер все видалено, дякую що виставляєте мене дурнем. Я дзвонив у legal aid, потім адвокатам у Titan Law в BC мені сказали подаватись по гуманітарній що одні зо інші, їм мабуть видніше ніж всім хто тут чекає з моря погоди. Підкріплення фото посиланнями на англомовні офіційні журналістські сайти - це непоганий аргумент на мою думку, але Костя думає інакше, при тому не може відповісти як інші що то за чарівні документи про які може сказати тільки адвокат, я лише зробив припущення що це може бути, хоча не мусив би, бо так в моєму кейсі, що в їх кейсах такого особливого через що вони захищають адвокатську контору, незрозуміло. Подивимось, лише відповідь від IRCC розставить всі крапки над - і.
-
User Виктория Тихомирова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Що буде як що просрочена віза у дитини вже пів року?
-
Саме про це я Вам і написала. Жодного наїзду не було - це погляд не зацікавленої особи. Будь ласка, усі свої негативні емоції залишайте за межами цього чату. Тут кожний може висловити свою думку, зобов'язаний поважати інших учасників та правила групи, і не може змушувати замовкнути тих, хто думає по-іншому. Конкретне слово, через яке Ви отримали попередження, і своє пояснення я Вам написала.
-
Причина: безпідставна суперечка без надання аргументації, підтвердженої документально.
-
Dima [5360831555] був 🔇 обеззвучений.