PR CUAET
-
Що буде як що просрочена віза у дитини вже пів року?
-
Там вказано, що ви невірно вказали термін дії ворк перміту (чи стаді перміту/візитор рекорду). Ви перевірили всі дати?
-
Саме про це я Вам і написала. Жодного наїзду не було - це погляд не зацікавленої особи. Будь ласка, усі свої негативні емоції залишайте за межами цього чату. Тут кожний може висловити свою думку, зобов'язаний поважати інших учасників та правила групи, і не може змушувати замовкнути тих, хто думає по-іншому. Конкретне слово, через яке Ви отримали попередження, і своє пояснення я Вам написала.
-
Нічого абсолютно, якщо в цієї дитини є візітор рекорд або ж стаді перміт
-
Тобто коли мені пишуть «не каламутити людей» - це норм, а «помовкуйте» ні? Що вирвано вами з контексту, бо там було написано до того чого я так пишу, бо людина не надала своєї аргументації, а лише критикує.
-
На який літак? Якщо літак з Канади до США і є віза США , наприклад, то чому не мають пустити на цей літак?
-
Да, выберут тех у кого например есть дети которые хорошо тут интегрировались
-
Причина: безпідставна суперечка без надання аргументації, підтвердженої документально.
-
Dima [5360831555] був 🔇 обеззвучений.
-
Shhh... quiet now. Muted Dima.
-
/mute
-
Дякую ,перевіряли кілька разів, але перевіримо ще. На етапі питань є питання про закінчення дії перміту головного апліканту (дорослий), у дітей інші дати початку і закінчення.
-
Учитывая, что полным ходом идет обсуждение дипломатического перемирия и этого хочет сам Зеленский, то аргументация войны и так сойдет на нет уже в ближайшие месяцы. Нужно аргументировать почему не можем вернуться в Украину как страну. А не точечно в свой город
-
как 4.09 получить ? несколько брокеров мне предложили минимум 4.14 вариабле нили 4.34 фиксед рейт
-
У некоторых например дети тут уже 3 года живут, которые на английском/французском говорят лучше чем на родном. Но план Б хорошо иметь как писали выше
-
Я би не була такою впевненою. Насправді, це питання як у кейсі на гуманітарку: майбутнє довести не можна. Тут писали про приклади відмови родинам з дітьми. Ми не знаємо, який саме офіцер розглядатиме наш кейс і який у нього буде настрій, на жаль.
-
Доброго дня. Дайте трохи більше подробиць 🙏 Яким саме чином і коли він подавався на OWP? І які документи подавав разом з аплікацією? Бо можна це по різному робити.
-
Доброго дня! Мене звати Олег, мені 33 роки. Шукаю роботу на повний робочий день у Торонто (Етобіко). Мій рівень англійської мови низький. Прилітаю 28 грудня. Буду вдячний за будь-яку пропозицію.
-
Виявлені порушення військового обліку, зʼявилась така інформація в резерві, чи видадуть готовий паспорт з нею?
-
t.me/prcuaet/102662/310680. Десь в тому районі, може трохи вище
12 Jan 2024, 17:45
352857/431637
42 minutes ago