PR CUAET
-
Хотілося б радіти, але в нас не все так весело. За цей час брат громадядин вирішив, що нам дуже легко все дається в Канаді, полаявся і припинив всякі стосунки. Наприкінці весни купив будинок і переїхав, ми навіть не знаємо його адреси, а її треба вписати в документи на сертифікат. Вирішили вписувати ту, де він проживав півроку тому. Може хто порадить, наскільки це критично?
-
Я цю саме інфу на сайті і побачила. Блін вже 20 років фото на місці роблять, і у серпні мы робили все ок було....
-
Можливо, ми саме через це так довго чекали місяць тому - годину сиділи після того, як віддали ВСІ документи з оригіналами та копіями.
-
Це загальна інфа, для всіх 3х консульств.
-
Значить змінили щось. Про те, що і дорослим потрібно мати з собою фото, кілька днів тому написало Торонто. Тут в чаті це обговорювали. В них система зависає, коли роблять фото на місці, тому додали до переліку документів фото. А тепер Оттава теж просить фото. То, мабуть, і в них почала зависати система. Не виключено, що і в Едмонтон треба буде фото.
-
Доброго усім дня, підкажіть будь ласка, якщо в сина паспорт та віза в ньому, а отже і Visitor record закінчуються в червні 2025 року, але маємо новий закордонний паспорт, чи можемо ми в січні 2025 року вилетіти з Канади на 2 тижні і повернутися? Чи можуть виникнути якісь проблеми через те що документи закінчуються менше ніж через 6 місяців ? (На нові плануємо подаватись лютому) Дякую усім за будь які поради.
-
Я давала для дітей довідки ще з 2019 року, і свій паспорт-книжечку, де є прописка. У переліку необхідних документів це є. Також підтвердження адреси в Канаді.
-
Доброго дня. Встала в є-чергу. Підкажіть будь ласка, куди прийде відповідь? на Gmail?
-
Мені приходив на email
-
Походу с подачи на номинацию )