PR CUAET
-
Конечно не сравнить. У канадцев больше. Украинцы дети вобще по сравнению со всеми этими гражданами стран третьего мира и даже по сравнению с нативными канадцами
-
Аналогічно
-
-
Це тIльки зараз вони таке видумали
-
Накормить рады, но когда узнают что тебе нужна удочка а не рыба, вся их добродетель редко испаряется
-
БIльше не хочуть робити на мIсцI, як бачимо ☹️
-
На данный момент наивная экстраполяция показывает 20 месяцев. Но нужно понимать что этот показатель усреднённый за прошлое и не учитывает лавины заявок которая идёт прямо сейчас. Менее усредняющая экстраполяция может показать и десять лет
-
8 березня 2023 року це дата взагалі публікації цього переліку. Але коли вони щось додають ця дата не змінюється. Так само як вони раніше додали документи з резерву для чоловіків. Це ж теж було не в 2023 році, вже в цьому. Так що не звертайте увагу, що там 2023 рік написаний 🙌
-
Не "не хочуть", а не можуть, бо система зависає і тоді кожен, хто подається на паспорт, там сидить не 20 хвилин, а годину. Це призведе до затримок великих і зміщення часу прийому всіх інших. Для тих, хто з інших провінцій прилетить, це буде величезною проблемою. Тому, на мою думку, краще прийти з фото і вчасно все зробити, ніж сидіти там, не розуміючи встигну на літак чи ні.
-
Мені здається, ми пройшли вже пік (коли люди відкрили, що гуманітарка існує, українцям легко і швидко дають апруви). На мій погляд, це тривало з кінця 2023 до кінця літа 2024 — маю на увазі, радикальне зростання кількості заявок. Потім пішло на спад, бо затишшя з апрувами, почалася знову хвиля розʼяснень, що не така вже й проста ця програма, що гарантій немає і все інше, що ми тут кожного дня обговорюємо. Хоча можу й помилятися, це ж моя особиста бульбашка
-
Нічого смішного не бачу. На виїздній сесії консульства саме так і було: кожен приходив з фото, яке там сканували, бо працівники консульства фізично б не змогли всю необхідну апаратуру з собою привезти. Не обов'язково в конверті має бути фотографія. Можна її принести просто у файлі чи папці разом зі всіма іншими документами і ксерокопіями.