Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Хтось може пояснити, Для чого міняти час на Київський? Ця вимога здається якоюсь не обгрунтованою
    1 Reply Last reply
    0
  • t730319537T Offline
    t730319537T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Це просто так смішно, кожен має прийти з фотографією в конверті і вони її сканують, в посольстві 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t7217963204T Offline
    t7217963204T Offline
    Eduard Ohanesian
    wrote on last edited by
    На данный момент наивная экстраполяция показывает 20 месяцев. Но нужно понимать что этот показатель усреднённый за прошлое и не учитывает лавины заявок которая идёт прямо сейчас. Менее усредняющая экстраполяция может показать и десять лет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana ⚜️ Ivanovna
    wrote on last edited by
    8 березня 2023 року це дата взагалі публікації цього переліку. Але коли вони щось додають ця дата не змінюється. Так само як вони раніше додали документи з резерву для чоловіків. Це ж теж було не в 2023 році, вже в цьому. Так що не звертайте увагу, що там 2023 рік написаний 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Мабуть, тому, що саму інформацію вони опублікували в 2023 році, але зараз просто її відредагували, додавши інформацію про фото, а не повністю видалили і наново опубліковали. Дата редагування, значить, не відображається, лише дата публікації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Не "не хочуть", а не можуть, бо система зависає і тоді кожен, хто подається на паспорт, там сидить не 20 хвилин, а годину. Це призведе до затримок великих і зміщення часу прийому всіх інших. Для тих, хто з інших провінцій прилетить, це буде величезною проблемою. Тому, на мою думку, краще прийти з фото і вчасно все зробити, ніж сидіти там, не розуміючи встигну на літак чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Я розумію, але яке тому обгрунтування? Чи програмісти е-черги просто люблять ставити палки в колеса спеціально? 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Мені здається, ми пройшли вже пік (коли люди відкрили, що гуманітарка існує, українцям легко і швидко дають апруви). На мій погляд, це тривало з кінця 2023 до кінця літа 2024 — маю на увазі, радикальне зростання кількості заявок. Потім пішло на спад, бо затишшя з апрувами, почалася знову хвиля розʼяснень, що не така вже й проста ця програма, що гарантій немає і все інше, що ми тут кожного дня обговорюємо. Хоча можу й помилятися, це ж моя особиста бульбашка
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скільки ви чекали на сайті, коли зʼявиться ця Е-черга? Вчора чекала 2 години, сьогодні вже третя година пішла, і нічого…Відбувається пошук активних слотів…..😵‍💫
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Це не вимога)), це порада, якщо Ви бажаєте отримати бажаний результат)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Іноді простіше робити так як воно працює, не вдаючись, бо все одно ніяк це не змінити, як і з вимогами консульств. Звісно можна подавати до суду, але це якщо це життєво принципова позиція і багато часу/грошей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Нічого смішного не бачу. На виїздній сесії консульства саме так і було: кожен приходив з фото, яке там сканували, бо працівники консульства фізично б не змогли всю необхідну апаратуру з собою привезти. Не обов'язково в конверті має бути фотографія. Можна її принести просто у файлі чи папці разом зі всіма іншими документами і ксерокопіями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t730319537T Offline
    t730319537T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Ну я думаю тут логічно поремонтувати це,так чи інакше це треба зробити 😄😄😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t478622671T Offline
    t478622671T Offline
    Tatyana Naumovets
    wrote on last edited by
    Ловите слот, йдете в консульство подаєте документи на новий паспорт , чекаєте на новий і продовжуєте WP. Але у вас дуже мало часу на весь цей процес
    1 Reply Last reply
    0
  • t537152784T Offline
    t537152784T Offline
    Olka Olkina
    wrote on last edited by
    Будем также вылетать и возвращаться в Канаду. У нас такие же сроки действия паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t730319537T Offline
    t730319537T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Ну я розумію,але ніби роздруковане фото яке треба перенести в електронний вигляд. Фото ж не просто вклеюють,якби це було так я б сприймала це нормально. А тут пластик😅😅😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Ви довго чекали на сайті коли Е-черга зʼявилась? Не розумію, я хоч там чекаю 🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana ⚜️ Ivanovna
    wrote on last edited by
    А ну якщо так, тоді ок 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Посольства нічого не вклеюють, вони всю інформацію відправляють в електронному вигляді тому скануюють, ну і звісно в електронному файлі теж не будут приймати бо це небезпечно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Ви, мабуть, не мали досвіду роботи з будь-якими базами даних, особливо з тими, де йде постійний потік людей і її неможливо просто зупинити, щоб програмісти могли розібратися, в чому ж там проблема. Далеко не завжди одразу видно чому відбувається збій. Так і тут. Ви уявляєте, що буде, якщо б замість того, щоб просто відсканувати фото, яке людина може з собою принести, взяли б і на кілька днів закрили повністю прийняття документів, щоб виправити поломку. Це було б набагато гірше для людей.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags