PR CUAET
-
Не "не хочуть", а не можуть, бо система зависає і тоді кожен, хто подається на паспорт, там сидить не 20 хвилин, а годину. Це призведе до затримок великих і зміщення часу прийому всіх інших. Для тих, хто з інших провінцій прилетить, це буде величезною проблемою. Тому, на мою думку, краще прийти з фото і вчасно все зробити, ніж сидіти там, не розуміючи встигну на літак чи ні.
-
Мені здається, ми пройшли вже пік (коли люди відкрили, що гуманітарка існує, українцям легко і швидко дають апруви). На мій погляд, це тривало з кінця 2023 до кінця літа 2024 — маю на увазі, радикальне зростання кількості заявок. Потім пішло на спад, бо затишшя з апрувами, почалася знову хвиля розʼяснень, що не така вже й проста ця програма, що гарантій немає і все інше, що ми тут кожного дня обговорюємо. Хоча можу й помилятися, це ж моя особиста бульбашка
-
Нічого смішного не бачу. На виїздній сесії консульства саме так і було: кожен приходив з фото, яке там сканували, бо працівники консульства фізично б не змогли всю необхідну апаратуру з собою привезти. Не обов'язково в конверті має бути фотографія. Можна її принести просто у файлі чи папці разом зі всіма іншими документами і ксерокопіями.
-
Ловите слот, йдете в консульство подаєте документи на новий паспорт , чекаєте на новий і продовжуєте WP. Але у вас дуже мало часу на весь цей процес
-
Будем также вылетать и возвращаться в Канаду. У нас такие же сроки действия паспорта
-
А ну якщо так, тоді ок 🙌
-
Ви, мабуть, не мали досвіду роботи з будь-якими базами даних, особливо з тими, де йде постійний потік людей і її неможливо просто зупинити, щоб програмісти могли розібратися, в чому ж там проблема. Далеко не завжди одразу видно чому відбувається збій. Так і тут. Ви уявляєте, що буде, якщо б замість того, щоб просто відсканувати фото, яке людина може з собою принести, взяли б і на кілька днів закрили повністю прийняття документів, щоб виправити поломку. Це було б набагато гірше для людей.
-
Продовжити паспорт в Торонто 1:00-2:00 кожного робочого дня? Підтвердіть будь ласка або спростуйте. Хто був нещодавно.
-
Скасувала тільки що 1 дорослий і 2 дитячих слоти на лютий в Оттаві. Нехай комусь пощастить 🙏