PR CUAET
-
Яка ціна за урок приблизно?
-
@prcuaetua , @marianna_petrova створіть ,будь ласка,гілку Флуділка, щоб не втрачалась важлива інформація через балачки
-
А ви не думаєте,що зафлудили гілку? Пишіть,будь ласка, по темі або переходіть в особисті листування
-
-
Дочекайтеся програми. Ніхто вам нічого не скаже а даний момент,але ,скоріш за все ,що не зможе,так як в попередньому анонсі написані тількинайближчі родичі.
-
Доброго дня, можливо може хтось порадити у такій справі - програма для з’єднання з родиною. Маю на увазі, що ті хто має CUAET, зможуть на основі родинних зв’язків ( батьки, діти, брат, сестра) оформити ПР. У нас така ситуація - чоловіка сестра і мама ( обидві громадянки Канади), померли якийсь час тому. В Альберті мешкає рідний племінник з яким ми підтримуємо відносини. У чоловіка в Україні немає більше нікого з рідних. Чи така ситуація ( через племінника) можлива по програмі яку я вище описала?
-
Читайте про те що таке нок і як він шукається і підбирається
-
Дякую!
-
Я знайшов вчителя в сервісі iTalki. Шукав по слову CELPIP. Там нема такого бере/не бере. Реєструєтесь, бронюєте час/слот та займаєтесь. Я займався з декількома, всі варті уваги. В пошуку обираєте країну та національність. Читаєте відгуки, дивитесь відео від учителя про себе. Є пробні уроки, вони дешевше. П.С. ремарка - потрібно щоб вчитель підтвердив урок. Деякі вчителі такі забукані і вони можуть не брати нових учнів. Тож дивиться в описі.
-
A можете, будь ласка, поділитися контактами вашого викладача, якщо він ще бере учнів?
-
І на якому етапі потрібно платити 1365$ fees? Відразу по подачі чи через перший час?