PR CUAET
-
Просто з іншого боку,якщо дати стару адресу,як потім пояснювати,якщо він там вже пів року не живе
-
Що робить, якщо ця основна маса не є eligible і для гуманітарної?
-
Це не просто не слабий аргумент, а головний аргумент.
-
Ну якщо враховувати логіку,то і його вчинок не логічний,порвати усі відносини з сестрою.Він так само міг порвати стосунки і з дружиною і переїхати до вас.
-
Смотрю Сергея Любарского почти два года! Толковый и мудрый человек. Уважаю.
-
Тоді лише шукати шляхи до економічних програм. А протягом цього часу - продовжувати ворк перміт. Зараз - на умовах КУАЕТ, потім шукати роботодавця із LMIA 🤷🏼
-
ой вибачте є -чергу?
-
Де ви їх бачите? Там все по нулях
-
я сьогодні спаймала з телефону 2 слоти
-
Скажіть будь-ласка, фото має бути як на документи по плечі, тільки великого формату?
-
Хто скільки часу очікував новий ВП поштою?
-
Дякую. Я що вчора, що сьогодні чекаю вже кілька годин і нічого, той самий скрін 🤷🏻♀️
-
так
-
На цій сторінці?
-
Там є такий нюанс що після еліджибиті зявляється дата а потім зникає. Тобто якщо пропустити цей момент то і не побачите. Тим не менше якщо ви не отримали медичну форму то і прозодити нічого не треба. Про бекграунд чек якщо вже є еліджибиті - це правда
-
час для себе і час для сина
-
Так. Питала раніше стосовно Е-черги. Скільки ви чекали поки вона зʼявиться?
-
Я маю на увазі, я знаю, що робити теоретично. Але практично — цей шлях нереальний для понад 90% людей. Отримати LMIA було дуже важко навіть до погіршення умов, тепер майже нереально. Я не питаю тут поради для себе. Мене реально непокоїть вирішення питання для основної маси українців.
-
Удачі. Все буде добре🫶
-
Так пошта ж тепер не працює , загадка тепер коли ж отримаємо і чи не загубляться в той час 😒
12 Jan 2024, 17:45
353016/433085
5 minutes ago