PR CUAET
-
Можно ли податься на AOS как roofer без сертификата и ученичества? Обязательно ли иметь сертификат в этом или нет?
-
Доброго дня! Чи хтось знає який графік консульства в Торонто на свята?
-
Так собі порада. Надавати завідомо не правдиву інформацію не можна. Це як мінімум misrepresentation і бан на 5 років 😳
-
Я ж про те й пишу. В мене чоловік іншої нації, тож відношення українців до людей інших націй моїй сім'ї дуже добре відомо. Більших расистів з ненавистю до інших націй, ніж українці, ще треба пошукати. Влада в країні походить теж з кого? З власного населення. Ось і бачимо зріз суспільства. Канада ж розвинена країна, де працюють закони, де люди хочуть працювати і сплачувати податки, щоб жити гідно, а не намахувати систему
-
Ну саме з адресою я трохи з Вами не погоджуюсь,в Україні у нас є прописка,яка знаходиться в паспорт і має якусь силу,тут єдина установа,яка у мене попросила підтвердити якусь мою адресу це магазин Costco,все.Зрлзуміло,якщо він би виїхав з Канади,чи переїхав в іншу провінцію,що могло вплинути на умови програми,але саме адреса,не думаю
-
Ну так это все работает, если человека не проверят/не поймают. Любая анкета и т.д. и т.п. По факту так не работает. Этот человек рассказывает теорию, которую он лично не проверял на практике. На практике в США жуткая бюрократия, прежде чем дождаться помощи год придется жить реально в машине на улице. Бла-бла бла... Доказать депрессию к примеру у registered psychologist тоже денег стоит.... Или опять ждать пару лет приема.... Короче, на 2 стоит делить теоретизирования этого вещателя.
-
Підкажіть будь-ласка, якщо при створенні DS-160 я обрала Ванкувер для інтерв’ю, але тепер я б хотіла заскедьюлити інтерв’ю в місті Калгарі - так можна зробити? Чи будуть проблеми?
-
Як податись на продовження ворк перміту?