PR CUAET
-
Мужчины , кто нибудь за последние несколько месяцев имеет положительный результат в получении нового паспорта? Мне 56 и мой паспорт заканчивается в июле 2025!
-
Держава страхує банки, якщо нижче 20%, от вони й мотивують нас нижчими відсотками.
-
а яка частина може бути використана ?
-
Что такое брать от жизни все? Реализовываться как паразит? Вы своих детей тому же учите? Семья евреев-докторов, моих друзей к примеру, пашет. Он research assistant в госпитале, она имея 4 детей, их временно оставила, чтобы работать в rural Ontario-это после многих лет учебы здесь после российского меда...Так что каждый видит, то , что хочет видеть. Кто-то видит упырей-бездельников, а кто-то трудяг и умниц...
-
Привіт , підкажіть будь-ласка, в списку документів є фотокартка 10 на 15? її обов'язково потрібно робити? якщо так то де саме я це можу зробити?
-
‼️Якщо вашу заявку по програмі CUAET було схвалено після 4 лютого 2024 року, то ви можете це зробити ДО 31 грудня 2024. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Підкажіть будь ласка, яку суму треба вносити за розглядання акети на отримання паспорта дитині до 16 років? На сайті написано: "За оформлення закордонного паспорта особі до 16 років консульський збір не стягується. Натомість стягується збір лише за розгляд заяви-анкети." Не можу знайти цю інформацію. Дякую
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи вказували ви переїзд в Канаду в Trips? Чи достатньо вказати це в Addresses? Дякую
-
За оформлення закордонного паспорта особі до 16 років консульський збір не стягується. Натомість стягується збір лише за розгляд заяви-анкети. Сума консульського збору становить 53 кан. дол. Оплата здійснюється у формі money order (який можна придбати у банку, де відкрито рахунок, або у відділенні Canada Post) payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto. Персональні чеки, готівка, оплата банківською карткою консульством не приймаються.
-
Є хтось хто може допомогти в цьому?
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, де можна почитати офіційну інформацію про зменшення кількості іноземних студентів та тимчасових працівників у Квебеку? На сайті Квебеку просто інформація про програми та навчання. Можливо, десь офіційні заяви посадових осіб Квебеку. Заздалегідь дякую