PR CUAET
-
Є хтось хто може допомогти в цьому?
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, де можна почитати офіційну інформацію про зменшення кількості іноземних студентів та тимчасових працівників у Квебеку? На сайті Квебеку просто інформація про програми та навчання. Можливо, десь офіційні заяви посадових осіб Квебеку. Заздалегідь дякую
-
Так, рахую Канаду як «country of residence”, тому все сходиться, дякую :)
-
І ще таке питання. Брати/сестри - чи треба вказувати зведених братів/сестер? Мама нещодавно вийшла заміж, а у її чоловіка є дорослі діти. Яких я в очі не бачила, і навіть не знаю як їх звати і де вони живуть.
-
Доброго дня,підкажіть чи обов’язково мати з собою довідку про місце проживання в Україні? Дякую
-
Персональні чеки, готівка, оплата банківською карткою консульством не приймаються. Будь де
-
В Едмонтоні теж не можна оплатити картою ?
-
Я уже один раз продлила, до 2027, я могу до клнца марта еще раз запросить продление?
-
Дякую. Мені теж логіка підказує що всі країни/адреси треба розділити або ти тут жив/живеш (пиши в Addresses), або ти подорожував (пиши в Trips). Щоб не дублювались одні і ті самі поїздки в двох списках.
-
Извините можно спросить? Не загружается заполненая анкета неправильно может сохранила. Я думаю ошибка что работаю на Microsoft a не на Google. Может перерегистрироваться надо на Google. Или не важно Подскажите пожалуйста.
-
Дякую, пошукаю де. Щось не памʼятаю в якій формі є поле для цього.
-
Не розумію до чого тут Україна і адреса там, але в Канаді адресу вимагає будь-яка державна або фінансова установа. Адреса вказується на правах, хелс карті і id, і це є підтвердження адреси. Але навіть це не дочого. Якщо на якомусь етапі ircc запитує адресу family member, по якому людина проходе по програмі і ця людина завідомо вказує не правдиву адресу ( з якихось причин). Що це якщо не спроба misrepresentation?
-
Скажіть будьласка, якщо я хочу записати нас з чоловіком на здачу біометрики, я можу одразу двох записати? Чи потрібно окремо записуватись?