PR CUAET
-
Дякую!
-
Я з вами згідна. Маю порівняння, коли міняла проживання з дитиною 3 років і 15. В 15 -це травма для дітей, в 3 роки дитині добре там, де мамі
-
так, якщо паспорт дозволяє
-
Дякую
-
Вже провірив раз сто
-
Ну так отправили 😅 просто не доходит почему то аха Опять отправят и не дойдет опять. Потом скажут что я не отвечал на письмо как это уже было у когото с этого чата аха
-
там справа ж одна. точно не памятаю, але здаєте без проблем і далі чекаєте.
-
А номер справи вписувати тільки мою так?
-
так, вибираєте що вам на двох людей.
-
Тут написано что отправят, ждите, других вариантов нет, проверьте в аккаунте( В ЗАЯВКЕ) ещё раз какая почта там написана, чтоб была 100% уверенность
-
Я думаю, що у них є свої прописані відповідні маркери-критерії, а не сподобався не сподобався .
-
Теж цікаво що буде 👀 Мабуть буду дзвонити 11 ще раз
-
А сколько времени занимает от принятия решения покупки недвижимости на оформление и до возможности переезда? Я понимаю что везде по разному, но если без человеческого фактора. Месяца хватит? Не новострой
-
І я так розумію, що у вас відлік строку на відповідь розпочався 5 грудня і закінчиться 12 грудня. Цікаво, а якщо не відповісти у ці строки що буде?!?
-
Хотіла б уточнити цей момент, бо по сьогодні бачила відгуки що саме в Едмонтоні приймають оплату тільки в консульстві дебетовою картою.
-
Можна свідоцтво про народження.
-
Я теж про це читала тому вирішила перепитати )
-
75 дней ожидания eCOPR 😄😄😄
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Буквально кілька повідомлень вище якраз тут обговорювали щодо фото. Якщо це консульство в Торонто або в Оттаві, то треба обов'язково. За Едмонтон не знаю. Сфотографуватися можете будь-де. Роздрукувати можна у Волмарті, обравши розмір 4 на 6 дюймів (в сантиметрах це виходить 10,16 на 15,24). Цей розмір тільки на кілька міліметрів більший ніж 10 на 15 см. Але для подачі на паспорт підходить. Принаймні на виїздній сесії консульства до такого розміру фотографії не було питань.
12 Jan 2024, 17:45
353098/449403
about a minute ago