PR CUAET
-
Я теж про це читала тому вирішила перепитати )
-
75 дней ожидания eCOPR 😄😄😄
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Буквально кілька повідомлень вище якраз тут обговорювали щодо фото. Якщо це консульство в Торонто або в Оттаві, то треба обов'язково. За Едмонтон не знаю. Сфотографуватися можете будь-де. Роздрукувати можна у Волмарті, обравши розмір 4 на 6 дюймів (в сантиметрах це виходить 10,16 на 15,24). Цей розмір тільки на кілька міліметрів більший ніж 10 на 15 см. Але для подачі на паспорт підходить. Принаймні на виїздній сесії консульства до такого розміру фотографії не було питань.
-
Доброго дня, чи може хтось поділитися своїм досвідом в питанні: продовження Visitor Record для дитини по продовженому паспорту? Чи обо'язково перевипускати паспорт дитини для продовження Visitor record, чи можна просто подовжити дію паспорту?
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, може хто вже через таке пройшов, за той час що чекаємо, у нас народилася дитинка, на даний момент маємо лише документ з пологового будинку, як коректно і куди повідомити про зміни? Чи потрібно повідомляти коли вже отримаємо сертифікат про народження дитини?
-
Олександр, доброго дня, скажіть, будь ласка, як Ви підтверджували укр досвід роботи? Яким листом, можна драфт?
-
Вітаю з ювілеєм 😉 Чесно, не дразнюся, а співчуваю. У мене завтра 60 :)
-
Підкажіть будь ласка стосовно job description: Мій нок 51114 (усний перекладач)
-
Дякую)
-
Торонто
-
Как же замахали соотечественники, которые ненавидят свою нацию и рассказывают как вонючие сирийцы или индусы порядочнее и честнее чем украинцы. Ещё и лайки им ставят. Больные люди
-
Тогда это уже проблема Канады, а не украинцев в Канаде. Но вы не обязаны соглашаться
-
Все украинцы eligible для гуманитарки