PR CUAET
-
Продолжила паспорт і потім продовжила візитор рекордс
-
Вот как раз и подтверждение о нетерпимости и расизме)) лучше и не выдумать😂😂 любовь к соотечественникам так и цветет, и пахнет-не воняет)))
-
Я зайшла на роботі з робочого комп'ютера в є-консул. Слотів не було. Я просто залишила, як є, робила далі свою роботу. Потім пішла на обід. Екран ми завжди блокуємо, коли відходимо. Прийшла з обіду, активувала екран і з'явилася кнопка черга. На все пішло десь 2 год. Через 2 тижні мені на пошту прийшов слот.
-
А якщо немає прописки в Україні? Можна без неї?
-
Подскажите сколько ждали пермит?
-
Добрий всім день) підкажіть будь ласка, хтось сьогодні в е чергу зареєструвався? Я сиджу з 9 ранку і все йде пошук активних слотів(
-
Пiдскажить будь ласка в мене прийшла за 8 мiсяцiв пiсля подачi на ворк пермит прийшло що заявка на розглядi. У кого пicля цього скiльки часу зайняло до отримання ворк пермiту?
-
Я намагаюся зробити теж саме: дитина 12-16 років, Едмонтон. Паралельно на другому компі Оттава. І нічого 😔
-
Знаєте розажіть ще щось😅
-
Напишіть нам в групу чи вимагатимуть фото
-
Дуже фан, тут теж все є але під іншим соусом не ідеалізуйте. Зі мною всяке різне було і повірте дурять не тільки українці🤣
-
Уточнення: Я дивилася на Едмонтон і слот ловила для дитини 12-16 р. Можливо, це має значення.
-
А то что индусы вонючие это медицинский факт. Хотел бы я чтоб это была метафора
-
Я с индусами всю жизнь работаю. Притом с образованными и типа компетентными. Прекрасно знаю их этические стандарты и профессиональные. Склонности обманывать и злоупотреблять правами. Поэтому не рассказывайте мне про украинцев. Украина это все же Европа со всеми вытекающими
-
Спасибо
-
Я напишу, але я вже зробила на всяк випадок всім дітям фото, в мене набір на всякій випадок - 11, 14 і 18 років))
-
Если есть mortgage pre-approval то месяца хватит можно и быстрее
-
Ви дійсно прикріпляєте щось таке, замість того щоб прикріпити щось дійсно корисне для учасників цієї гілки?
-
Спасибо за ответ 🙏
-
скорее всего в этом году уже нет смысла ждать
12 Jan 2024, 17:45
353135/429214
about a minute ago