PR CUAET
-
4 місяці мінімум якщо не більше
-
У меня нет задачи кому то жаловаться Мне паспорт нужен
-
Скажіть будь ласка. На продовження паспорта дитині 15 років. Теж фото потрібно? Торонто
-
Також цікавить
-
Просто якщо там йшли по ЕЕ, то швидше все видається ніж по нон-ЕЕ.
-
Неначе через Манітобу ,провінційну номінацію .
-
Залежить від програми. Він по якій програмі був?
-
везде указывать данные паспорта, на срок которого будет выдан wp. а укр загран крепить в слот, как доказательство укр гражданства. напишите еще 2 строчки офицуру, чтобы не завтыкал, а то может, что вот я такой красивый, я - гр украины и eligible на продление cuaet и вот мой укр паспорт, подтверждающий гражданство
-
Супер, Ви молодці)) Я просто теж свого дідуся подала та дуже сподіваюсь що він отримає АІР🙏🏻
-
Вони вже доступні в системі
-
Ми отримали ПР, але наш кейс готувала дуже досвідчена канадська адвокатка , крім того ми з чоловіком вже пенсіонери .
-
Тим хто отримав перший і другий портал в грудні - видадуть ECOPR . Знайомий вже отримав . Цікаво як це працює. Людина отримала фінал дісіжн 2 грудня ,3 перший портал , 5 другий і сьогодні ECOPR .
-
Увага, відміняю два слоти на отаву на цю середу на ранок!!!
-
Ще сидимо)))
-
Це ви сьогодні були в Оттаві? І коли саме ви мали прийом: вранці, в обід чи після обіду?
-
Я вже не памʼятаю чи Вас питали, а не підкажете чи в Вас був номер аплікації 0001, чи 0000? Дуже дякую))
-
ну люди чекають з кінця вересня, тому вже й не чекають у грудні...
-
О це не скажу , можливо і ЕЕ ,бо він молодий і гарна англійська ,та і гроші є . Але факт в тому,що все таки видають ECOPR в грудні ,тобто можна чекати цей подарунок під ялинку .
-
До інших новин - В оттаві на місці фоткають, і якщо вас кілька людей разом - можна в один чек.
-
З логічним мисленням не бачити вам слота 😅 збережіть своє ментальне здоров'я, просто робіть так як люди пишуть ті що зловили.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago