PR CUAET
-
Щоб забрати в оттаві слот не треба, але слідкувати за графіком
-
У меня с Terr 5 ожидание уже 5 месяцев. При том что номер дали очень быстро. Я уже и не надеюсь на номинацию в этом году. И ищу другие способы получить PR. У нас на работе человек 6 ожидает уже больше 5 месяцев.
-
Все кто долго ждут екорп подавались по провинциальной номинации, видимо, по это программе закончились квоты на этот год
-
Дякую
-
Кажуть чисто по запису, як у вас слот
-
Оо зрозуміло, і так само віза, знизу в тому ж посиланні, правильно?
-
Можливо комусь буде корисно. 25.11. було інтервʼю, visa approved, сьогодні отримали паспорти. Спершу була оформлена стандартна доставка (без додаткових оплат), але після 1,5 тижня очікування вирішили замовити пріоритетну доставку. Паспорт через день після замовлення доставки відвантажили, але на дім так і не доставили (purolator), довелося їхати на точку видачі. На самому інтервʼю було декілька уточнюючих питань щодо навчання (коли, на кого, ступінь), роботи (розповісти про обовʼязки). Звичайно - ціль поїздки. З документів попросили тільки свідоцтво про народження дитини, перекладу не було, дали оригінал. Колись була відмова у візі.
-
різниці нуль, Вам дадуть новий в будь-якому випадку
-
Якщо перед 4 лютого, то подаєшся на новий чи на продовження?
-
Я про те саме питала в чаті вранці ))) ми приїхали трішки раніше і запитали, треба фоткатись чи ні
-
Можливо ,знаю що він через провінційну був . Але не знаю ,через ЕЕ ,чи ні . Ви думаєте там є якісь квоти для федералів ? Мені чомусь здається ,що це цілковитий рандом-черга .
-
На сайті
-
Знаючі люди, Підкажіть що воно таке той шомаж і чим воно грозить
-
Якщо будуть подорожувати то так віза потрібна
-
29.10 submitted 26.08 eligibility
-
Це не відноситься до даної гілки
-
Коли бачиш, що хтось хто подавався після тебе, думаєш- щось не так з моєю подачею. Потім бачиш , що й ті хто до тебе подався сидять без еліджібіоіті і дозапросів, думаєш/ ок. Чекаємо далі. А чому у вас так пізно біометрія???
-
так
-
Якщо ваш cuaet було схвалено до 4 лютого 2024, то ви можете продовжити свій WP до 31 березня 2025
-
Ви про те ,що по кожній програмі типу квоти ? Всього там 360к пр на рік,через них умовно 50к на провінцію , 100к на ЕЕ . Типу так ?
12 Jan 2024, 17:45
353294/445797
5 minutes ago