PR CUAET
-
Якщо перед 4 лютого, то подаєшся на новий чи на продовження?
-
Я про те саме питала в чаті вранці ))) ми приїхали трішки раніше і запитали, треба фоткатись чи ні
-
Можливо ,знаю що він через провінційну був . Але не знаю ,через ЕЕ ,чи ні . Ви думаєте там є якісь квоти для федералів ? Мені чомусь здається ,що це цілковитий рандом-черга .
-
На сайті
-
Знаючі люди, Підкажіть що воно таке той шомаж і чим воно грозить
-
Якщо будуть подорожувати то так віза потрібна
-
29.10 submitted 26.08 eligibility
-
Це не відноситься до даної гілки
-
Коли бачиш, що хтось хто подавався після тебе, думаєш- щось не так з моєю подачею. Потім бачиш , що й ті хто до тебе подався сидять без еліджібіоіті і дозапросів, думаєш/ ок. Чекаємо далі. А чому у вас так пізно біометрія???
-
так
-
Якщо ваш cuaet було схвалено до 4 лютого 2024, то ви можете продовжити свій WP до 31 березня 2025
-
Ви про те ,що по кожній програмі типу квоти ? Всього там 360к пр на рік,через них умовно 50к на провінцію , 100к на ЕЕ . Типу так ?
-
Для внутрішнього використання для школи.
-
Раджу краще перезвонити і спитатися безпосередньо в консульстві. Десь читала, що тепер доя продовження паспорта також треба слот. Або принаймі подивіться, що на їх сторінці пише. Це нововведення недавнє.
-
😁😁😁 Та я от побачила була ваше повідомлення, зайшла на сайт подивитися, що там про фотографії пише. Там навіть посилання на документ з вимогами до фотографії були. Тепер ввечері зробила навіть скріншот. А зараз після ваших повідомлень зайшла ще раз на сайт, а про фотографії вже там ні слуху ні духу. Це вже, як то кажуть, і сміх і гріх.
-
ні, звичайно є квота на будь-яку програму
-
Наскільки я знаю, коли Ви працюєте, то платите податок чи страховку на випадок безробіття. І якщо на фірмі, де Ви працюєте, немає роботи, Ви сидите вдома на якийсь відсоток від зарплати.
-
Тоді вам потрібно VR а не візу. Так звичайно, обовʼязково для легального перебування в країні
-
ПР отримується тільки у Канаді.
-
Але вже раніше подавали?
12 Jan 2024, 17:45
353302/446334
10 minutes ago