PR CUAET
-
А можно спросить фамилию адвоката через которого подавались?
-
Тобто чекати статус «прибув» мається на увазі в консульство?
-
А можете показати приклад перекладу внутрішнього паспорта України? Дякую
-
Моя рекомендація @@VVIryna Проходила у неї єкспрес курс підготовки до Celpip. Все дуже структурно, без води. Схеми, підказки. Раджу.
-
t.me/prcuaet/19036/241864
-
Чекайте як приїде. Я думаю ваш швидко приїде дипломатичною
-
А як замовити доставку? Статус що паспорт готовий
-
Не мало би такого бути. Але обидва ворк перміти будуть діючі. Старий ворк перміт не анульовується. Так що ви нічого не втрачаєте крім 255 доларів. А ймовірність отримання до 2028р висока.
-
Те ж саме! Пише, що вже зацнТмг
-
Були всі 12. Як пиріжки ))
-
Так це складне питання 😅
-
Світяться 11 блакитних і ні один не available 🤦♀️ цирк
-
Привіт, подавалась сьогодні на пасспорт в НЙ - прийняли без проблем
-
Доброго вечора! А можливо хтось знає, будуть слоти в Торонто сьогодні? Дякую
-
Доброго дня, сьогодні отримав запит на CV/Resume та military . Чи має хтось приклад такого резюме бо не знаю як оформити даний документ, чи можливо є якась інструкція десь? Завчасно дякую!
-
Щось Едмонтон сьогодні вирішив не давати слоти
-
Я задавала те питання іміграційним, загалом треба заїхати до терміну візи. Як ні то пробувати писати кудись, але звісно практики нема таких кейсів поки що. Шукати шляхи виїзду :( хоч одержати карту і назад.
-
Є 4-5 організацій, які ааіп приймає. Серед них і WES, і IQAS. Одне й те саме по суті.
-
Я бачила як вони зʼявилися. Одразу почала клікати. Не зловити було не можливо, але…🤦♀️
-
Добрый день, а что это за штуку только что Альберта на своем сайте выкатила - International Qualification Assessment Services (IQAS)?? Как-то подозрительно выглядит, не замена ли это аккредитациям WES? 🤔
12 Jan 2024, 17:45
353342/474652
2 days ago