PR CUAET
-
Можна. Подачі зараз онлайн, через онлайн ПР портал
-
Залежить які, і чи вони аплікабл до вашої ситуації. Наприклад форма 5476 потрібна лише тоді коли вас представляє консультант або адвокат (ну або інший неоплачуваний представник)
-
Га каком этапе нужна будет медицина и можно ли использовать ту что проходили по прибытию, если да то где можно взять заключение то
-
Извините , искал по чату не нашел . Я отрыл свой додаток и хочу его перевести вместе с дипломом. Какие требования к переводу ? Мокрая печать ? Какой способ наилучший , доверяю вашему опыту добрые люди , спасибо
-
Второе . Можно ли заполнять это все онлайн както собирать информацию сохранять, но не отправлять на обработку... как это мы делали с куает заявкой
-
Первое интересует пример по тем формам которые в чек листе есть но написано что не обязательны . Заполнять или нет?
-
Дякую
-
Так, але то мабуть від рівня залежить. Мені дуже допомогло що вона знала чого вони шукають на іспиті і що можна а чого не треба
-
Ще і native бажано
-
Таких вже є багато. Якщо у вас є запитання - пишіть. Постараємося допомогти
-
Додатково потрібно виділити ще дві категорії: - ті хто без хабарів отримали право короткочасного виїзду, але не повернулися - ті хто виїхав легально, але не став на консулський облік постійного проживання за кордоном, і кого шукають мобілізувати. Теоретично ми всі мали б вертатися, коли б ми не виїхали.
-
Есть кто уже подался на федеральный этап после номинации аос?
-
З 18ти річчя, всі країни де перебували більше 6 місяців підряд
-
Реєструєтеся на сайті, там є тести для підготовки. Пробні безкоштовні, можна в бібліотеці взяти книги
-
Мене цікавить література
-
Вчитель однозначно є смисл, але я б брала такого, який готує ціленапрввлено до тесту
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, справки об отсутствии судимости нужно показать в странах прибывания за последние три года? Или вообще с момента наступления 18-я?
-
Масових на базі кримінальних справ не може бути. Є ті чоловіки , які просто були за кордоном до 24.02.2022 та там і залишилися. І це зовсім у рамках закону і тут нічого не пред’явить. Хоча, більш 150 тисяч чоловіків такі повернулися і більшість з них пошли захищати країну. Є , хто встиг виїхати буквально 22-24.02 - теж законно. Є ті, хто перетинав кордон «по тропікам» поза прикордонників. Якщо такі вже змогли це зробити - то під іх злочин про незаконний перетин кордонів та ухилення від мобілізації нема доказів - ці люди вже десь там за кордоном «розчинилися». Цей шлях був небезпечний - постійної по ріках прикордонних виловлюють потопельникові, на днях знайшли у горах вже дуже давній труп у зімовому одягу. Хтось заблукав та змерз. Така собі чорна іронія долі: не бажав померти у бою, але помер так марно у одинці. І ось є третя група - це ті, хто купив довідки або у воєнкоматах, або у лікарняної комісії , або що він на броні, і інши довідки від уповноважених органів надавати виїзд. Вот зараз по цьому КабМін ініціював перевірки. І в цих довідках є той, хто іі видав, і той - кому іі видали. І під цю довідку повинен бути дуже серйозний пакет обґрунтуючих документів, а не гроші пачками при обшуках. Ось по цім фактам і відкриваються крімінальни справи по трьом базовим статтям Крімінального кодексу - дача хабаря, посадова підробка та ухилення від мобілізації , та щей організованою групою з підбурювачем, виконавцем , організатором.
-
Дякую 🙏
-
Займаюсь із репетитором. Є багато нюансів, на які вказує вчитель. Окрім того що є 8 завдань із спікінг, щоб оцінити різні аспекти володіння мовою, є нюанси в середині кожного завдання за якими оцінюєттся відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
35334/431102
about a minute ago