PR CUAET
-
Я задавала те питання іміграційним, загалом треба заїхати до терміну візи. Як ні то пробувати писати кудись, але звісно практики нема таких кейсів поки що. Шукати шляхи виїзду :( хоч одержати карту і назад.
-
Є 4-5 організацій, які ааіп приймає. Серед них і WES, і IQAS. Одне й те саме по суті.
-
Я бачила як вони зʼявилися. Одразу почала клікати. Не зловити було не можливо, але…🤦♀️
-
Добрый день, а что это за штуку только что Альберта на своем сайте выкатила - International Qualification Assessment Services (IQAS)?? Как-то подозрительно выглядит, не замена ли это аккредитациям WES? 🤔
-
Olena можна контакти адвоката? В мене також батьки пенсіонери. Мама не може працювати, а тато працює
-
Все зайнято 😖
-
Не факт. Нам адвокат казав, що в нього клієнти чекають на ПР за гуманітарною від 3 місяців і до 2 років (і більше). В нього, в основному клієнти не українці (української і російської мов він не знає). Громадяни інших країн і зараз можуть отримати схвалення за короткий строк. І українці теж, як бачимо, чекають довго
-
А підкажіть тоді де? 🙏🏻
-
Обновіть сторінку
-
Далі не пускає йти.
-
Не вибирайте перші !!! Йдіть далі на 8 червня
-
Скажіть будь ласка, а чи можна з продовженими паспортами дитячими подаватися на продовження перміта та отримання візи?
-
Ха, а в мене так і не з'явилися (
-
Люди , ловіть слоти ! По Торонто є ще 7 вільних
-
Дякую!!!
-
по cv чертите таблицы на примере таблиц, как в анкете, где про учебу и про работу. и заполняете информацию без пропусков, начиная с 18 лет. это самый простой способ. время, которое были безработный, описываете, чем занимались и как себя содержали
-
Квота не закінчилась бо вони кожен день видають екопри по нон ее. Просто вони дуже довго це роблять. Минулий тиждень був портал1 від 19 вересня, цього тижня вже 20 вересня. Плюс мінус рахуйте коли буде ваша дата
-
www.canada.ca/fr/services/prestations/ae/assurance-emploi-reguliere/montant-prestation.html
-
О, це власне таке мені пропонують, я на овочевій фермі працюю. А це має якісь наслідки для відпусток, подальшої подачі на піар? Бо загалом я не проти трохи відпочити
-
Ну вже як є ! Це цілий марафон , де піднімається тиск 😂😂
12 Jan 2024, 17:45
353358/437061
4 minutes ago