PR CUAET
-
Є спеціальна тема в чаті на цю тему.
-
Доброго дня, у Едмонтоні забрати паспорт можна без слоту?
-
Перша
-
Вітаю. Сьогодні подались в Едмонтоні. Була затримка, але головне що все оформили(дитячий і дорослий). Особисто від себе рекомендую підготувати всі необхідні копії на сайті все розписано(я робила все і навіть те що на сайті не написано), бланки заповнити можна на місці або заздалегідь щоб зекономити час(я і пусті надрукувала з собою щоб мати). Оригінали звіряють з копіями тому все окремо підготуйте в папці і 100 разів перевірте щоб не забути нічого і не бігати(я мала також всі документи в пдф на флешці). Перед візитом за день і ранком в день візиту перевірте сайт аби чого нового не з'явилось там чого в вас нема! Дитяче фото(3р) відсканували і залишили в себе з анкетою! Якщо в дитини св.про народження англійською то має бути його апостіль та переклад(при нас чоловіку відмовили подовжити паспорт дитячий бо не мав перекладу). Щоб залишити один діючий паспорт треба написати заяву з вказаною причиною.
-
паспот закордонний, паспорт укр (1,2 стор і прописка або ід з двох сторін і прописка) , інд код, віза або ворк перміт
-
Если девушка, то пока что резерв+ не нужен, я делал копии паспортов, кода, а ну прописку вроде еще на всякий. Лучше посмотрите на сайте.
-
Підкажіть будь ласка, чи змінився графік часу для видачі паспортів в Оттаві?дякую
-
В Google багато зразків
-
-
Усім привіт хто точно знає при заповнені анкети на візу або на продовження ворк перміту чи обов'язково вказувати громадянський шлюб тобто не офіційні відносини чи можна не вказувати цього?? А якщо потрібно вказувати то чи потрібне буде документ підтвердження про не офіційні відносини??
-
Окремо вдячна консулу що пішов на зустріч і дозволив помінятися мені і чоловіку датами подачі(слоти були в усіх але на сьогодні дорослий і дитячий та один на січень). В чоловіка перевірили резерв роздрукований за день і попросили в додатку показати, сказали що вимушені це робити бо були унікуми вже з підробками. (Не робіть підробок і не витрачайте час нікого - вони перевіряють!!!)
-
Тобто подовження діє. Дякую!
-
Подскажите кто то делал документы про утеряный паспорт?
-
Пару днів. Я складав в неділю , отримав в понеділок ввечері
-
Оксана, Добрий день, ви подивиться всi моi голосовi - десь 3-4 тиждня я то розповiдав ;) Cам точно не пам'ятаю, але там не так вже й багато )))
-
Дякую вам за відповідь)