PR CUAET
-
Дякую вам за відповідь)
-
Я собі подовжую, має бути на 4 роки, й одразу податись на новий work permit
-
Я знаю ,что при заполнении заявки на ворк пермит вы указывать должны обязательно singl or common low вроде так пишется ,иначе если вы потом будете подавать вместе на налоги ,вас попросят вернуть за климат за все предыдущие кварталы ,поскольку вы ввели в заблуждение службу ircc или cra
-
Ви точно впевнені що на роботі ррсп а не pension plan?
-
Так, але дітям якщо не принести фото з собою то подовжують не надовго(на рік чи менше не почула), якщо буде фото то здається на більше року. Але це уточніть краще хто вже подовжив
-
Друзі, підкажіть, як ви шукали роботу? Може є якісь рекомендації? Рівень французької та англійської інтермедія. Але досі в пошуках…
-
Вже нема такого правила. Тим бiльш для Украiнцiв на CUAET. Я роблю нашiм, навiть з 4-5 мicяцiв роботи.
-
Де саме? Якщо можна
-
Update: 30.11.23 submitted 04.07.24 biometrics request 09.12.24 military service request
-
Так, звичайно я роблю нашiм людям такi mortgages вже 2+ роки, кожен тиждень. Пишiть - все розкажу, покажу та зроблю )).
-
На оформление паспорта
-
Я по ее и жду екопр почти месяц
-
В черзі. Мій слот на отримання консульство відмінило та у листі написали, що отримувати по черзі у години прийому
-
Скажите пожалуйста, у кого был слот в пятницу, в Эдмонтоне , вас приняли?
-
Я сьогодні дзвонила запитати за медицину Кажуть що не треба нічого робити Якщо буде треба то буде окремий запит Він сказав що скоріш за все зарахували попередню Приємний попався канадець , але як завжди «you’re good for now. Just wait»😁
-
Ви впевнені що немає правила для для не резидентів? Купляти можна якщо є пр,або ти на Ворк перміті 3 роки працюєш. Я сам чесно здивований.
-
Дякую
-
Ого, дібралися нарешті до кінця листопада
-
Тобто це не обов'язково в них оплачувати, можно і заздалегідь проплатити?
-
З куает можна придбати
12 Jan 2024, 17:45
353444/435115
4 minutes ago