PR CUAET
-
В черзі. Мій слот на отримання консульство відмінило та у листі написали, що отримувати по черзі у години прийому
-
Скажите пожалуйста, у кого был слот в пятницу, в Эдмонтоне , вас приняли?
-
Я сьогодні дзвонила запитати за медицину Кажуть що не треба нічого робити Якщо буде треба то буде окремий запит Він сказав що скоріш за все зарахували попередню Приємний попався канадець , але як завжди «you’re good for now. Just wait»😁
-
Ви впевнені що немає правила для для не резидентів? Купляти можна якщо є пр,або ти на Ворк перміті 3 роки працюєш. Я сам чесно здивований.
-
Дякую
-
Ого, дібралися нарешті до кінця листопада
-
Тобто це не обов'язково в них оплачувати, можно і заздалегідь проплатити?
-
З куает можна придбати
-
Я за це не питала, я робила на пошті мані ордери для всіх(окремі на кожну людину)
-
www.dlegal.ca/post/foreign-buyer-ban-canada/
-
А підкажить ще для сильно нервових) оплачували на місці дебетовою карткою?
-
Добрый вечер 🌆возможно у кого-то есть опыт или достоверная информация,мне в ноябре одобрили ворк пермит,но из-за страйка почты понятно ,что нет и пока не пришлют бумажную версию ,у мужа по заявке на ворк пермит еще нет продвижения ,но у нас действующие еще год ,можем мы ли выехать (отпуск 7 дней) по действующему ? Так как я не понимаю ,действует ли мой настоящий ,если мне одобрили новый ,там новые даты но бумажный еще не прислали Мужа так понимаю до принятия решения так же действует
-
www.millsandmills.ca/blog/foreign-buyer-prohibition/. Гляньте посилання, я сьогодні розмовляв з юристом.
-
В банке или в кенеда пост
-
Так, я робила мані ордери на всіх на тому тижні, тому мій вже готовий мані ордер буде чекати на січень в папці з готовими документами і копіями
-
Вибачаюсь за питання ,але як зробити мані ордер ?
-
Доброго дня ! Можливо хтось підкаже , забирати готовий паспорт можна в порядку живої черги без запису так як написано на сайті(Едмонтон)?
-
А что пишут?
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка що потрібно писати в цих рядках у заяві на доставку паспорта
-
Чоловіку сказали що я дуже ретельно все підготували, тому ми використали менше часу ніж відводилось😅
12 Jan 2024, 17:45
353456/412113
29 minutes ago