PR CUAET
-
А підкажіть будь ласка, якщо знаєте, якщо дитині 16 років, і у батька нема резерв+, чи оформлять дитині загран?
-
Не працює ця логіка
-
Цікаво,а чому не прийшов лист,збій був в програму,звідки причина.
-
Слот
-
З 16 років вже можна самому подавати документи
-
Ребята, подскажите, пожалуйста, что я делаю ни так? Отправили формы на доверенное лицо через веб-форму снова, как они просили, с мах данными и пояснительное письмо. Сегодня прислали снова с моими вложениями и теми же вопросами. Что делать?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, якщо в дитини (16 років) строк дії паспорту закінчується в лютому 2026 року, чи можу я зараз податись на новий паспорт. Нас приймуть?
-
Лист на електронній пошті лише інформаційний. Підтвердження треба робити через особистий кабінет, там, де бронювали слот
-
Едмонтон?
-
В мене прийшов імейл на підтвердження запису але у візитах не відображається. Чи було таке у когось?
-
В 16 дитина може сама подати документи, батько не потрібен
-
Незнаю. Як тепер знову ловити той слот, я незнаю. Руки вже від цього дурдому упускаються
-
А ви слот зловили по новій системі? Давно?
-
Дякую. Дуже на це сподіваюсь.
-
Торонто
-
Они не видят апликацию? Номера нет, указываю UCI. Позвонить сама не могу из-за языка-ов. Сына не могу добавить...
-
Яке консульство?
-
Можна мати два паспорта одночасно. В мого сина паспорт до липня 2025 року, вже зробили ще один паспорт
-
От блін і я в перший день зловила
-
Доброго вечора! Чи може хтось порадити, як правильно заповнити розділ Coming into Canada в формі IMM 5708 для visitor record? Не можу зрозуміти щодо original entry та most recent entry. Я приїхала по візітор візі в серпні 2024 року. Це мій другий візит. Перша поїздка була в 2021 році. Як правильно вказати original entry? Буду вдячна за відповідь. Вибачте, якщо це питання вже було.
12 Jan 2024, 17:45
353519/429666
3 minutes ago